Szerintetek így tudnák fogyni?
Sport: Sajnos nincs lehetőségem kondi terembe járni, viszont Chloe Ting edzéseit előszeretettel csinálom, továbbá séta és biciklizés felváltva. Majd ha jobban bírom futás és biciklizés, bár az utóbbit befogom iktatni hamarabb.
Étkezés: Anyukám főztjét kell egyem, viszont vacsira és reggelire zöldségek, esetleg smoothiek (bár ez csak reggelre) lennének tojással vagy sonkával, az ebéd meg a normális kaja, viszont ha olyan, akkor keveset ennék belőle. Snack valami gyümi, 1200 kcal/nap
165 cm vagyok, tini és 86 kg. Kérlek ne szóljatok le, stresszevő vagyok.
Ha hosszan tartóan csinálod így és mozogsz rendszeresen, akkor képes leszel fogyni. De egészséges táplálék kell, és úgy tartják, hogy ebédből érdemes fél adagot enni (mármint mint pl anyud főztje). Az 1200 napi kalória jó, egyél jok fehérjedús ételt és igyál legalább 2 litert egy nap. Az is pluszban jó, ha evés előtt iszol egy nagyjából 10 perccel és így a víz is eltelíti a gyomrod és kevesebbtől jól laksz.
A mozgáshoz annyit tudok mondani, hogy igazából a zsírégetés a(sétától kicsit keményebb) edzésnél olyan fél óra után indul el igazán, szóval érdemes sokat mozogni. Ja és fontos, hogy ne csak néha- néha, hanem legalább 2 naponta legyen mozgás. Sosem szabad 1-nél több pihenőnapot kihagyni, mert így egyrészt ragad vissza a leadott súly meg te is ellustulsz.
Amúgy sorstársak vagyunk. Én is stresszevő vagyok, ráadásul unalmamban is ettem. 163 cm vagyok és már csak 88 kg. Én is anyu főztje mellett kezdtem el fogyózni. Ha van valami kérdésed, akkor nyugodtan írj. ✌
Lényeg a kaja, és a kalóriadeficit
Azt mondod 1200 kalóriát viszel be. Ezzel már bőven fogyni fogsz, a többi már csak hab a tortán.
Én márciusban kezdtem 74 kilóval. 165 cm vagyok én is. A lényeg 1200 kalóriánál többet soha nem eszem, és minden nap tornázok. Főleg Chloe Ting meg egyéb ilyen típusú tornák. Most 64 vagyok :)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!