Mit tegyek hogy zsírt égessek és ezáltal jobb alakom legyen?
Nagyon hájas testem van, de akárhányszor belekezdtem a fogyás dologba mindig abbahagytam...:/
Mit tegyek hogy zsírt égessek, formásodjak? Milyen edzés, mennyi kardió? Miket egyek és miket ne?
16L
Hát a tinédszerkor középén jó nehéz fogyni. A tested a fogyás ellen dolgozik, a hormonok az egekben... Szerintem kipróbálhatnád az időszakos böjtöt. Nekem segìtett és rendbe tette az evésrohamaimat.
17/L
A legjobban azt tudom Neked ajánlani, hogy reggel eddzél, reggeli előtt. Ha nem bírnád ki reggeli nélkül, akkor egy pohár vízben oldj fel egy kevés cukrot, egy csipet sót (himalájai só a legjobb) így tuti nem fog leesni a vércukrod. Éhgyomros edzés a legjobb, mert így az edzés során nem azt fogod elégetni amit 10 perccel, vagy 1 órával ezelőtt ettél reggelire, hanem ami le van rakódva. Edzés után is várj még legalább egy órát és csak utána egyél, mert még folyamatban van a kalóriák égetése.
És... Kitartás <3
Életmódvàltàs
Azaz
- étrendvàltàs
- rendszeres mozgàs
- és ne kúraszerűségben gondolkodj, azaz ne hagyd abba, akkor nem kell újra és újra elkezdeni.
Olyan életmódot alakíts ki, amit életed végéig tartani tudsz, különben újra és újra vissza fogsz hízni.
Sajnos tudomàsul kell venni, hogy vannak emberek akik hízékonyabbak mint màsok, és ha nem figyelnek oda mit esznek, nem tudatosak, akkor hamar felszaladnak a kellemetlen plusz kilók. Ez van.
8. Ahogy olvasom a hozzàszólàst, a zsír kalóriatartalma miatt paràzik. 4. Sajnos nem érti, hogy önmagàban nem az a probléma ha valamilyen ételben sok kalória van. Az a lényeg, hogy az a kalória miből szàrmazik, milyen tàpanyagokból, és milyen minőségű.
A pörkölt pl tökéletes kaja, csak nem mindegy mit eszik hozzá az ember.
Érdekes válaszok... A #3-on kiégtem :)
Hány kiló és milyen magas az a "hájas test"? Derékbőséged mennyi?
A pörkölttel szerintem sincs gond. Általánosságban annyit lehet javasolni, hogy cukros üdítők helyett igyál vizet, kevesebb finomított szénhidrátot (cukor, liszt) és több zöldséget egyél, figyelj oda a fehérjebeviteledre (ne legyen túl kevés). Ne koplalj. Bármilyen mozgás jó, csak csináld rendszeresen, nem kell minden nap.
Mivel még fejlődésben vagy, ne korlátozd le nagyon az étrendedet, táplálkozz változatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!