Így jobb biciklizni vagy tartsam a pulzust?
Figyelt kérdés
40perc biciklinél teremben mivel zsírégetés a célom 130-140 kozt tartom a pulzusom, viszont kp 10-12 percenkent egy percig meghajtom nagyon, 160ig meg pulzusom, aztan visszaall 130 korulre. Így hatékonyabb a tekerés vafy szamit valamit?2019. jún. 17. 20:28
1/4 anonim válasza:
Ha jól értem intervall edzést csinàlsz:) Az jó. De úgy is lehet jó ha gyakoribbak a vàltàsok de rövidebb ideig tartanak. Pl bemelegítesz egyenletes tekeréssel, aztàn fél perc őrült tekerés, fél perc lassú egyenletes, megint fél perc ràkapcs, majd megint fél perc lassú, több ismétléssel. A végén egy lassabb levezetéssel. Ez 25 perc- fél óràs is lehet ha nincs annyi időd edzeni, de intenzív:)
2/4 anonim válasza:
Én 60 percet szoktam tekerni. Próbáltam az intervallt is egy rövid időre, de nem az miatt sikerült a fogyás.
3/4 anonim válasza:
Persze hogy nem... A fogyàs étrend függvénye.
4/4 anonim válasza:
Nem értem mi értelme konditeremben biciklizni? Mi értelme ennek az "intervall" edzésnek? Az intervallnak az a lényege hogy tempós részeket követ rövidebb lassabb rész. Pl. Futásnál 1 km gyors tempó után 400 m kocogás. És így nem kell 20km-t lefutni, csak 5-6-ot.
Te meg 3x pörgeted meg csak 1 percre majd 1 óra alatt... Mi ez? Kamuedzés?! Fussál inkább ennyi ideig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!