A túrázással lehet fogyni, kalóriát égetni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 18:13
1/6 anonim válasza:
Intenzív túrázással igen. Egyik ismerősöm megcsinálta az El Caminot. Nagyon soványa jött haza, pedig egész idő alatt kenyeret evett tésztával.
2/6 anonim válasza:
Nekem nem sikerült. Nem tudom, milyen rendszerességre és távokra gondoltál. 30-50 km-eket mentem intenzív tempóban, nagy szintemelkedésekkel havonta többször. De előfordult 70 és 100 km fölött is. Az állóképességem gyorsan fejlődött, de sajna nekem nem sikerült ezzel fogyni. Az utóbbi évekbe futásra váltottam, az valamennyit levitt. De nekem a kaja használ. Ha nem figyelek az étkezése,, akkor akármit sportolhatok. De feltételezem, hogy van olyan, aki fogy a túrázástól.
3/6 anonim válasza:
Intenzív, hússzú sétával, túrázással lehet. Tudni kell hogy a zsírégetés kb. 50-60 perc után indul be, tehát az hogy vasárnap 30 percben "lesétáljuk" az ebédet, az sose fog működni.
4/6 anonim válasza:
Lehet, de a hangsúly azon van, mit eszel. Ha minden túra után bedobsz egy Big Macet, akkor nem fog menni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez sok mindentől függ. Három évvel ezelőttig, természetesen az étrendemet is sokkal tudatosabban összeállítva, de tudtam fogyni, és súlyt is tartani könnyedén. De, kerékpároztam, úsztam, és jógáztam is mellette, viszont túrák után megengedtem magamnak egy kis MCis kaját, vagy Lidli-s mákos rétest, és 100%-os narancslevet ittam liter számra, és tk kenyeret ettem. Most 47 évesen, heti 40-50 km-t gyalogolok, átlagban min. 600 méter szintemelkedővel, de inkább több, és szénhidrát minimumon vagyok, kenyeret egyáltalán nem eszek, de nagyon nehéz a súlyomat tartanom, ez nyilván a korral jár, és hogy most már benne vagyok a változókorban.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem sikerült. Aztán kipróbáltam a bringázást, azt is földutakon inkább és azonnal fogyni kezdtem. Próbáld ki szerintem azt is. Kb 2 hónapja kezdtem, de azóta annyira rászoktam, hogy heti 5x biztosan tekerek egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!