Tudok úgy fogyni/firmásodni hogy mindent eszek?(szüleimmel élek)
Nagyon nehéz így a fogyás, hisz anyukám főz rám, illetve az egész csaladra, így nxilván nem csak hús bullgurrsl, meg saláta szokott lenni a kaja. Hanem lángos, rántotthús is.
Ha ezekből nem eszek annyit mint korábban és edzek, futok mellette akkor tudnék fogyni? "Előző életmódomról" annyitt kell tudni hogy sokat sportoltam, futottam fél órákat, edzettem. Próbáltam egészségesen enni de kb 2-3 naponta feladtam és elkezdtem zabálni aznap mindent, így nem igazán siketült lefogyni.
Nem vagyok túlsúlyos! Jobb alakot szeretnék(sok a zsírréteg rajtam), vékonyabb combot, laposabb hasat, formásabb popsit.
Így hogy mindent eszek kis adagokban tudnek fogyni?
(Mozgassal is)
16L
157 cm 50 kg
Javaslom a kaloriabazis.hu használatát.
Elvileg mindent ehetsz, csak nem mindenböl egyformán sokat, meg a makrókra is jó odafigyelni.
De emellett fontos a megfelelö formásodáshoz a rendszeres sport is.
Fogyásra semmi szükséged, formásodni meg a sporttól fogsz
Én mindig akkor voltam a legsoványabb életemben, amikor sportoltam, pedig általában akkor zabáltam kétpofára minden édességet is... mondjuk napi 2-3 óra intenzív sport volt a minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!