Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudok úgy fogyni/firmásodni...

Tudok úgy fogyni/firmásodni hogy mindent eszek?(szüleimmel élek)

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz így a fogyás, hisz anyukám főz rám, illetve az egész csaladra, így nxilván nem csak hús bullgurrsl, meg saláta szokott lenni a kaja. Hanem lángos, rántotthús is.

Ha ezekből nem eszek annyit mint korábban és edzek, futok mellette akkor tudnék fogyni? "Előző életmódomról" annyitt kell tudni hogy sokat sportoltam, futottam fél órákat, edzettem. Próbáltam egészségesen enni de kb 2-3 naponta feladtam és elkezdtem zabálni aznap mindent, így nem igazán siketült lefogyni.

Nem vagyok túlsúlyos! Jobb alakot szeretnék(sok a zsírréteg rajtam), vékonyabb combot, laposabb hasat, formásabb popsit.

Így hogy mindent eszek kis adagokban tudnek fogyni?

(Mozgassal is)

16L

157 cm 50 kg

2020. jún. 6. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze megehetsz mindent csak kevesebbet, de egyél több zöldséget, az laktat, nem kell fogyókúráznod, mert vékony vagy. Ahhoz, hogy formásabb legyél első sorban a sport szükséges, a napi fél óra nevetségesen kevés!
2020. jún. 6. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Javaslom a kaloriabazis.hu használatát.

Elvileg mindent ehetsz, csak nem mindenböl egyformán sokat, meg a makrókra is jó odafigyelni.

De emellett fontos a megfelelö formásodáshoz a rendszeres sport is.

2020. jún. 6. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor annyi idős voltam mint te pontosan így fogytam le. Kevesebbet ettem és rengeteget mozogtam.
2020. jún. 6. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Fogyásra semmi szükséged, formásodni meg a sporttól fogsz

Én mindig akkor voltam a legsoványabb életemben, amikor sportoltam, pedig általában akkor zabáltam kétpofára minden édességet is... mondjuk napi 2-3 óra intenzív sport volt a minimum

2020. jún. 6. 15:15
 5/5 SPetra99 válasza:
Szia, igen, fogyhatsz így. Az a lényeg, hogy kevesebb kalóriát vigyél be mint amennyit elégetsz, viszont a makrók aranya is fontos, ehhez megfelelő a már fentebb is említett kalóriaszámláló alkalmazás. Formásodáshoz mindenképp ajánlott súlyzós edzést végezni, úgy lesznek szép definiált izmaid és nem leszel skinny fat. Kb 70%ban étkezésen és 30%ban edzésen múlik a forma, szóval érdemes lenne nagyobb részben egészségesen étkezned, próbálj meg beszélni a szüleiddel erről a célodról, esetleg ajánld fel, hogy segítesz a főzésben, így nagyobb eséllyel lesznek olyan ételek amiket te is szívesen eszel meg. Remélem tudtam segíteni.:)
2020. jún. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!