Milyen edzés és étkezéstervet ajánlanátok?
Sziasztok!
Az elmúlt egy évben közel 10 kilót fogytam, főleg a stressztől. Viszont nagyon csúnyán. Mármint az arcomon jól néz ki ez a fogyás (már kétségtelenül ráférne még egy kicsi) de minden mást mondhatni csak derékból fogytam. Alapból olyan az alakom, hogy a derekam vékonyabb, de most nagyon idétlenül néz ki, hogy az ott tök átlagos méretű, de alatta lóg a hasam - illetve nem csak lóg, de telt is.
Egyébként 19 vagyok, tehát kicsúszok lassan a tinikorból, vagyis egészséges lenne ha fogyókúráznék meg tudatosabban étkeznék. A méretem a következők:
152 centi magasság, 54 kg, mell: 85 (B), derék: 65, csípő: 92, a combom 50, a vállam pedig 102 cm.
Szóval a fő problémám, hogy vaskos combjaim, alaktalanul nagy seggem, és lógó hasam van.
Szerintetek mi lenne nekem ideális fogyókúra és edzés szempontjából?
Hogy mely testrészedről fogysz, nem-igen tudod szabályozni. Amit tudsz, az az izom és zsír aránya a fogyásban. A tanácsaim:
1. Napi 1000 kalória.
2. Napi 65-85 g fehérje. (Ezt is bele kell számolni az 1000 kalóriába.)
3. Heti 3 teljes testes erősítő edzés.
4. A fogyás mértéke ne legyen több 1,5 kilónál havonta. Ha több, akkor emeld a napi kalóriát 1200-ra!
Köszönöm a válaszokat.
Első: az orvosom azt mondta, hogy 1200 kcal alá ne menjek naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!