Valaki, aki ért hozzá, tudna írni nekem egy edzés tervet?
Sziasztok!
19 éves, 168 cm, 62 kg vagyok. A hasamon van egy kis felesleg, de amúgy nem vészes.
Egy kicsit mozogni, edzeni szeretnék, ha már karantén van.
Combra, fenékre és hasra szeretnék edzeni (esetleg van valakinek egy edzésterve hozzá (mennyit csináljak és mit...Mikortól növeljem a feladatok mennyiségét)?
Igen, tudom, hogy a fogyáshoz diéta kell.., tudom, hogy a zsír alatt nem látszik az izom.., tudom, hogy a kondi terem a legjobb mód erre és otthon nem sokra megyek az ilyenekkel...De nem is az a célom, hogy topmodell legyek.., csak szeretnék bent egy kicsit mozogni úgy, hogy azért legyen valami értelme.
Köszi, ha valakinek van értelmes válasza.
Van ilyen app.
Én azt tölteném le a helyedben, eléggé korrektek. Otthoni, saját testsúlyos, mindenféle ezköz nélkül.
A legtöbb ilyen edzéstervhez kell valami eszköz vagy konditerem. Szóval szerintem ez egy elég korrekt megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!