Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden 3. Vagy 2. nap étkezésr...

Minden 3. Vagy 2. nap étkezésről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
1 honapja elkezdtem dietazni, edzeni, sajnos a korona miatt az egyik munkahelyem megszűnt, igy gyakorlatilag nincs penzem. Sajnos koltoznom is kell + egyeb kiadasok hitel, kaucio, lakber. Igy kajan nagyon sporolnom kell. A kérdésem az lenne ha minden 3. Nap ennek max 1300kcal-at, fogynek ugyanúgy? Felek h elinditom vele a jojo effektust, es tonkreteszem az eddig eredmenyt. Sajnos most egyáltalán nincs penz "rossz" etelre, se egeszseges etelre. Edzeni ugyanugy naponta edzenek.(cardio+ sulyzos) Ha visszaalltam penzugyileg akkor eleinte csak magas protein erteku dolgokat fogyasztanek aztan szep lassan a minimalis szenhidrat mellé. Mi a véleményetek? Vagy van esetleg tippetek? (Nem kotekedoket szeretnek, h tonkreteszed a tested stb, meg h tudtal penzugyileg leegni, sajnos tisztában vagyok ezekkel magamtól ks..)

#léböjt #effekt #kardio #súlyzós edzés #HIIT #magasintenzitas #intermitten
2020. máj. 7. 21:16
 1/6 anonim válasza:
100%

Nagyon sajnálom, remélem hamarosan helyreáll a rend az életedben.

Ha jól értem, három naponta ennél kb. 1300kcal-át. Nos, én személy szerint nem ajánlom, ugyanis egészségügyileg megszenvednéd. Jojó effektus? Előfordulhat igen. De sajnos ennél rosszabb következménye is lehet. Gondolok itt pl emésztési problémákra.

Nem ismerem a helyzeted, ezért nem szeretnék tanácsokat osztogatni. Ez csak a véleményem.

Kitartást!

2020. máj. 7. 21:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. igen, igy gondoltam. 2 nap 2-3liter folyadék. 3 nap evés
2020. máj. 7. 21:34
 3/6 anonim válasza:
100%
Szia akárhogy le is vagy égve a kaja fontos a szervezetednek es muszaj enned ha nem eszel edzeni sem lesz erod,tapasztalat..Inkabb ebedre egyel valami ,,rendesebb’’ kajat amire van penzed,es este pedig pl gyumolcsot/joghurtot.Ezzel ugyanugy fogysz.Ha sokaig nem eszel es raedzel siman el is ajulhatsz,es a szervezeted elkezdi az izmaidat leepiteni,onnan veszi a tapanyagot.Szoval ez semmikeppen sem mukodhet.Igazabol ebedre mindegy hogy mit eszel,ha utana ledolgozod,vacsora meg konnyu akkor tok jol fogysz hidd el.Most karantenban 1 honapig ezt csinaltam es lement 5kg.
2020. máj. 7. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
33%

"Nem kotekedoket szeretnek, h tonkreteszed a tested stb, meg h tudtal penzugyileg leegni, sajnos tisztában vagyok ezekkel magamtól ks."

Akkor mégis mit vársz? Leírsz egy szerinted is egyértelmű helyzetet, majd kijelented, hogy az ne szóljon hozzá aki szerint ez egyértelmű.

De legyen karácsonyod: Szerintem elég öt naponta enned, és akkor is csak kőlevest.

2020. máj. 7. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj olcsó kajákat csinálni. Paprikás krumplit pl fillérekből lehet. Húsleves kocka, tészta, fagyasztott zöldség. Gondolkodom majd még ilyesmiken, hátha eszembe jut.

A legjobb az lenne, ha súlytartó kalóriát tudnál bevinni. Minimálisan romlik a testösszetételed, de azt könnyebb orvosolni. Esetleg egy multivitamin pezsgőtablettára ruházz be, hogy a komoly hiánybetegségeket elkerüld. Ha van bárkid, szülők, rokonok, barátok, kérj segítséget. Nem pofátlanság segítséget kérni, ha valóban rászorulsz. Sajnos én nem ismerek segítő központokat, de próbálj keresni, ha pedig valaki az olvasók között tud ilyet, ne tartsa magában.

2020. máj. 7. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyzetben szerintem mindegy, mit eszel, de egyél minden nap. Nincs értelme legyengíteni a szervezetedet, aztán jól lebetegedni, hogy még dolgozni se tudj. Majd folytatod a diétát, ha rendeződik az anyagi helyzeted. Addig is vegyél olcsó, akciós élelmiszereket, amire telik. Nem tudom, mennyi lenne a napi kereted, ha megírod, esetleg ötletelhetünk, miket vehetnél belőle.
2020. máj. 7. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!