Mit tegyek ennyi sulyfelesleggel?
Figyelt kérdés
Mar regota kuzdok a sulyommal es kb 45kilot kene fogynom h jol erezzem magam a boromben. Nagyon depresszios vagyok semmihez nincs kedvem igy h tudnek fogyni? Regebben fogytam 40kilot 5honap alatt mert szinte eheztettem magam de az utana nagyon gyorsan vissza jott. Azota mindennel probalkoztam kondiba jartam jol taplalkoztam es es max 1-2kilo megy le aztan fel. Mit csinalok rosszul?2020. máj. 5. 22:41
1/3 anonim válasza:
Mit jelent a jól táplálkoztál? Mennyit is mit ettél?
2/3 anonim válasza:
#1 +mennyi ideig?
5 hónap alatt 40 kg nem egészséges. Ha ugyanezt a tempót várod egy egészséges, hosszútávon is fenntartó fogyástól, van egy rossz hírem: nem így működnek. Lassú folyamatok, heti 0.5-1kg fogyással, néha x ideig stagnálással.
3/3 anonim válasza:
A fogyókúráknak semmi értelme. Olyan életmódot kell kialakítani, ami ésszerű és fenntartható hónapokon, éveken keresztül. Ezt jelenti az életmódváltás. Nem diéta, tehát nincs vége. Lassabban fogsz fogyni, viszont az eredmény megmarad.
Ésszerűen kell táplálkozni, néha belefér egy kis eszem-iszom ha szülinap van vagy valami egyéb jeles alkalom. De maga az életmód állandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!