Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti milyen ruhákat hordtatok...

Ti milyen ruhákat hordtatok súlyfelesleggel, és milyet a fogyás után?

Figyelt kérdés
Mennyit fogytatok le? Szeretnétek még?
2019. máj. 8. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Nekem majd az egészet le kell cserélnem, de csak a legvégén szeretnék új ruhatárat. Út közben időnként lesz nadrágcsere, és max alsónemű, a felsőimet nem terveztem cserélni, csak a végleges fogyás után. Egyenlőre 1 nadrágomat fogytam ki, -9 kgt fogytam eddig (bő 2 hónap alatt), úgy hogy leesik rólam, de nadrágszíjjal egy ideig még jó lesz. Ha a combjaimnál szétkopott (ez elég hamar meg fog történni), majd veszek újat.

Kicsit szakadtabb hatást kelt, hogy nem passzol rám már, de ez van. Sok fogyis csinálja így. Nem vagyok milliomos, plusz pénzkidobásnak is tartom minden 3-4 méretfogyás után lecserélni mindenemet. Amúgy több mint 60 kg felesleg van rajtam.

Egyébként a nővéremnek vannak olyan felsői amiket nem hordott soha, és nekem adta őket, én meg megtartottam (fogyásban reménykedve), és viszonylag nyúlós anyagúak, így azért lesznek alternatívák, már olyan 15 kilóval a vége előtt is. Plusz az én felsőim közt is vannak olyanok amiket még nem ekkora túlsúllyal hordtam, hanem 40 kilóval könnyebben. Így azért lesznek alternatívák.

2019. máj. 8. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nadrágokat nekem is kell majd venni újakat, ez már most látszik. A farmerjaim combja-feneke el is kopik addigra, de megfoltozom meg beljebb veszem, és sporthoz, kertészkedéshez jó lesz. A pólóim talán bírni fogják. Van pár régebbi felsőm, amik sosem voltak kényelmesek, nem is tudom, hogy kerültek ide, de lehet, hogy most hasznát fogom venni. Kb. 15 kg-t fogok fogyni összesen, eddig 5 kg-ot fogytam és már egy picit kezdem érezni a ruhákon.

Korábban volt olyan, hogy majdnem 8-10 kg-t hullámzott a súlyom, mert a munkám miatt pár hónapig nagyon sokat mozogtam, aztán alig, aztán megint sokat stb. Akkor egy sima biztostűvel "beljebb vettem" a nadrágom, szoknyám szükség esetén. Gány megoldás, de működik, egyetemistának elmegy :-)

2019. máj. 8. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag kevés súlyfelesleg is számít? Mínusz 6 kg után eggyel kisebb méret kell mindenből. Igaz felsőkből inkább azért, mert az alakra szabott fazonokat szeretem, és az eddigi méret nem áll már úgy ahogy szeretném.

Nem akarok fogyni többet már.

2019. máj. 8. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanolyat, hálistennek minden méretben találtam mindig a stílusomnak megfelelő darabokat. Szerencsés alkatom van, felül még 90-100 kilósan is M-L méretű ruhákat hordtam, egyedül a nadrágokat kellett sűrűbben cserélnem, -10 kg után már mindenhol nagy volt.

Többek között az is motivált a fogyásban, hogy 150+ kilósan már tényleg baromi nehéz ruhát találni. Fehérneműboltban dolgozom, volt, hogy bejött egy ilyen könnyebb-átugrani-mint-megkerülni típusú hölgy, és felháborodva verte az asztalt, hogy miért csak 3XL-es méretig vannak bodyk és fűzők, hogy képzeljük ezt, hogy diszkrimináljuk a teltebb hölgyeket, és nem tartunk fűzőből készleten 6XL-es méretet... Akkor rájöttem, hogy én nem szeretnék ilyen lenni. :D

Eddig -15 kiló, még egy tizest szeretnék ledobni.

2019. máj. 8. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

22kg-t fogytam tizenévesen. Előtte csak nagy, lebernyeg, fekete vagy sötét ruhákat hordtam. Nyáron is hosszú farmer, férfi pólók.

Idővel elkezdtem különlegesebb szabású felsőket hordani, amik még mindig sötétek voltak, de már valamennyire kiemelték az alakomat.

Most már a rózsaszín ruhákban sem érzem magam malackának, így igazából bármit viselhetek. Látom, mi áll jól, nem egyfajta stílus szerint öltözködöm, hanem amilyen kedvem van éppen.

Most épp babát várok, úgyhogy a fogyás nem aktuális, bár így, félidősen is azt mondják régi ismerősök, hogy sose voltam még ilyen sovány (pedig már 10 kiló pluszban vagyok), egyelőre nincs feltűnő pocakom sem.

Remélem, utána is jó formában leszek.

2019. máj. 8. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:

13 kg-t fogytam eddig, még 10-15 kg-t kéne. Stílusra nagyjából hasonló ruhákat hordok, elég lezseren öltözök többnyire (farmer, póló, sportcipő vagy nyáron dress félcipővel). Ami változott inkább, hogy most már jobban állnak a ruhák. :D

Igazából nem lettek olyan nagyok a ruháim hogy teljes ruhatár cserére lenne szükségem. Nadrágból 44-est hordtam eredetikeg, aztán vettem néhány 42-est, de már 40-es nadrágjaim is vannak. Mivel fogyni akarok még nem táraztam be sok új farmerral, mert remélhetőleg úgyis hamar nagyok lesznek. Övvel amúgy simán elmennek, de nyilván a legkisebb áll a legjobban. Felsőkből viszont ugyanazokat hordom, csak kevésbé feszülnek a hurkákra úgyhogy egyből jobban néznek ki. Ősszel kezdtem fogyózni, a tavaly nyári ruháim is jók még, csak azért kissé hosszabbak, mint amire emlékeztem. Lehet ha drasztikusabb fogyáson mentem volna át jobban változtatok a ruháimon, de így kb 70%ban ugyanazokat a cuccokat hordom. Talán ha lemegy még a 10-15 kg változik a stílusom. :)

2019. máj. 9. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!