Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni 1 kis...

Hogyan tudnék fogyni 1 kis súlyfelesleggel? Többi lent.

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok 154 centi és 54 kg(asszem) minden mérleg mást mutat - 3 helyen voltam és voltam már 51 kg - 53 - kg és most 54 kg 6-7 kilótól szeretnék megszabadulni, de viszont gyerek vagyok és anyukám azt főz amit tud.. Nincs sok pénzünk szóval a reggelim is az, amit anya vesz. Nem válogathatok. Így is lehet fogyni? De amúgy meg az üdítőt kerülöm 14 hónapja a tésztával együtt. Egyébként a combom hájasabb mint a hasam de nem mondom hogy azon sincs mert azért van rajta mit fogni és én azt elakarom tüntetni.

És ha van valami youtube-s vagy valami gyakorlat vagy stb. akkor linkelhettek is oldalakat

2015. jún. 15. 08:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként a combom hájasabb mint a hasam de nem mondom hogy azon NINCS* mert azért van rajta mit fogni és én azt elakarom tüntetni. (Bocsánat, elírtam)
2015. jún. 15. 08:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon fogyókúráznod nem is szabad 14 évesen, mert az egészségtelen. Egyél, amit anyukád főz. Ügyelj arra, hogy oszd el napi 5 részre legalább. Például én szoktam olyat, hogy ha szendvics a reggelim, akkor az egyik felét megeszem 8-kor, a másik felét 10-kor.

Az üdítőt, nasit, fagyit, csokit kerüld.

És sportolj sokat. Itt a nyár, most ráérsz. Használd ki. Például minden nap biciklizz egy órát vagy menj el futni vagy akármi. Mellette tornázz is. Vagy menj el úszni, ha szeretsz. Igazából majdnem mindegy, mit csinálsz, az a lényeg, hogy mozogj sokat. Youtube-ot nem linkelek: millió videó van, kezdj el nézelődni. Ami tetszik és amihez van megfelelő felszerelésed, azt próbáld ki. Aztán meglátod, mennyire jött be.

2015. jún. 15. 09:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Okés! köszönöm:) bár úszni nincs lehetőségem mert faluban lakom, ráadásul olyan helyen, hogy sokan nem is tudják, hogy létezik ilyen..:D
2015. jún. 16. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!