Így mennyit lehet fogyni?
18 éves fiú vagyok 75 kg,(hasamon kicsit meglátszik a súlyom, zsírból szeretnék fogyni)
suliba biciklivel megyek (oda-vissza) ö: kb 20 perc, szünetben veszek 2x 15kg kézi súlyzót.
eddig nem nagyon ittam vizet, napi 3 szór ettem + chips hambi, pizza.....
ha mostantól vizet iszok, napi 5 szőr mindenből kevesebbet, és nincs chips hambi pizza és sok más édesség.
kb 5 max 10kg zsírból fogyni, így össze hozható?
diétázz,az hogy mindenbol kevesebbet eszel egy ideig biztos jó lesz,de utána már nem hinném
de mindent lehet csak akarni kell
Szerintem ha nincs hambi meg chips meg pizza meg sok ilyen baromság akkor tuti fogyni fogsz:) De sportolj sokat.
Ha van ugróköteled akkor csináld azt, nem fogod megbánni. Persze biciklizhetsz mellette meg ha van időd futhatsz is, de én tavaly nyáron ugróköteleztem és guggoltam és lement pár kiló. De én aztmondom, ha van időd akkor biciklizz sokat meert az formálja a combokat is és fogyaszt is.
Értem
Köszi a válaszokat :D
Nincsmit. :) 2. válaszoló vagyok:D
Egyébként sok sikert a fogyáshoz! Ne add fel:) mutasd meg hogy tudsz te izmos pasi lenni
:)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!