Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 nap alatt le lehet fogyni...

10 nap alatt le lehet fogyni 15-20 kg-t?

Figyelt kérdés

Napi 9000 kalóriát égetnék. 130 kg vagyok, novemberben 165 kg-ról indultam, de nem sikerült annyit fogynom amennyit terveztem, mert csak szakaszosan bírtam a diétát. A 7 hónapból max 2-3-4 hónap összesen amikor tényleg diétáztam. Mostanra olyan 110 kg szerettem volna lenni, de nem jött be.

Napi zsír, izom és vízveszteségből össze jönne 10 nap alatt 15-20 kg fogyás?

2015. jún. 11. 19:17
 1/10 anonim válasza:
100%
A heti egy kiló az ami még egészséges, ez persze elsőbb hetekben lehet több is és max a végére lelassul. 10 nap alatt 15 kilót lefogyni vagy lehetetlen vagy egyenlő a halállal. Ha elégetnél napi 9000 kalóriát (amit megnéznék, mert nem olyan egyszerű) akkor abba belehalnál. Alapból 110kg felett vagy, ami nagyon sok plusz súly és azzal is állandóan terheled a szervezetedet. Szerintem ez az egész lehetetlen, valamint ne is akarj gyorsan fogyni. Amint visszaállnál normális életmódra, a tested rögtön mindent elraktározni és visszamenne lehet a kétszerese is, ezt a hibát nagyon sokan elkövetik! Plusz azt mondják minnél lassabban fogysz, annál tovább fog tartani. Tehát mértékletesen kell és nem állat módjára diétázni, eddzeni stb.
2015. jún. 11. 19:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Soha nem voltam normális életmódon, mert akkor nem lettem volna soha ilyen dagadt. A napi 1 kg fogyásról tudsz valamilyen tudományos cikket is linkelni, mert rengeteg helyen olvasom, de semmilyen tudományos tanulmányt nem találtam ezzel kapcsolatban.

Kalória égetés kalkulátorral számoltam utána kb. mennyit kellene mozognom, nyilván nem olyan pontos, de, ha egész napra elosztom, azért nem olyan horrorisztikusan sok.

2015. jún. 11. 19:37
 3/10 anonim válasza:

Miért ilyen sürgős?

"Napi zsír, izom és vízveszteségből össze jönne 10 nap alatt 15-20 kg fogyás?" ezt te se gondolhatod komolyan..

2015. jún. 11. 19:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert itt a nyár és a sokadik nyaram lenne, hogy ki sem mozdulok a házból, mert szégyellem magam, illetve szeretnék dolgozni is menni.
2015. jún. 11. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
A kőtörés energiaigénye 441/óra. Vagyis napi 20 óra kőtöréssel sikerül is a 9000. És akkor a 4 óra alvás energiafelhasználását még nem is számoltuk. Hajrá! [link]
2015. jún. 11. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak azért óránként 1000 kilokalóriát égető sporttevékenységek is, bár az már kemény (s azért az izomtömeg s az állóképesség is számít, akárki nem tud ilyeneket nyomni, főleg hosszan)... Úgyhogy elméletileg nem lehetetlen a hatalmas kalóriaégetés, sőt gyakorlatban sem, állóképességi sportolók mesélhetnek :)

Más kérdés, hogy mennyit bír az ember viszonylag kevés evés mellett s egyáltalán... Milyen gyorsan tud zsírt bontani a szervezet (elvileg elég jól megy neki, mert létezik olyan, aki elég kemény sportot nyom órákig úgy, hogy közben alig eszik, márpedig a glikogénraktárokban közel sincs ennyi üzemanyag)... Nincsenek információim olyan kísérletekről, ahol extrém sokat mozgott a delikvens kevés evés mellett. Sokunk összeesne, de a test sokat bír, de hogy konkrétan mi lenne... Az elején lemenne víz, az világos, bomlana sok zsír és valamennyi izom, de tényleg fogalmam sincs, mi van ilyenkor. Sajna nem tudom kipróbálni, általában egy napi 5 perces miniedzésre se tudom rávenni magam, pedig szükségem lenne rá. Csak azt tudom, mi történik, ha én személy szerint csak 1000 kalóriával alámegyek a szükségleteimnek... Nem sokáig tart, nem működöm úgy (plusz nem is akaro úgy létezni röviden sem). De akinek egy durvább szint is megy, s még mozog is, annak az esete igencsak érdekelne.

2015. jún. 11. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
A Biggest Loserben sikerülni szokott. :D
2015. jún. 11. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit max. egy magashegységi hegymászó fogy egy expedíció alatt, és ő is visszaszedi utána a java részét. De rólad látatlanul és ismeretlenül is sejthető, hogy sem a megfelelő izomzatod, sem a megfelelő lelkierőd nincs meg ahhoz, hogy ennyi kalóriát elégess.

De amúgy is átlátszó az egész, nincs erőd már diétázni, ezért most szeretnéd pár nap alatt letudni az egészet. Hát ez pont nem így működik.

Szállj magadba, szedd össze magad, gondolj arra a 35 kilóra, amit már leadtál - ami abszolút nem kevés, sőt nagyon szép eredmény! -, és diétázz szépen tovább, újabb 3-4 hónap diétával leadhatod azt a maradék 20 kilót is. Néhány nap alatt viszont nem fog menni.

2015. jún. 12. 00:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Gondolom nem 10 nap alatt híztál meg...

10 nap alatt képtelenség leadni ilyen nagy súlyt, még ha nagy is az alap súly, amiből fogyni kellene. Napi 9000 kalóriát is elégetni nagyon nehéz, és megeszem a kalapomat, ha meg van hozzá a kellő fizikumod. Én gyerekkorom óta versenyszerűen sportoltam, amióta nem játszom már csapatban, azóta is edzek kb heti 4x-5x, elég jó kondiban vagyok, de képtelen lennék ilyen sokat edzeni egy nap. Voltam már 50 km-es teljesítménytúrán, akkor egész nap túráztunk, és eléggé kivolt mindenki az 50 km után, és meg sem közelítette 0 9000 kalóriát. Voltam már edzőtáborban is, amikor kb reggeltől estig nyomtuk, kis szünetekkel, és az sem. Szóval olyan intenzív és órákig tartó mozgást, ami 9000 kalóriát éget el, azt egy gyenge állóképességű ember, aki nagy túlsúllyal is rendelkezik, nem tudna elvégezni, fogadni mernék.

2015. jún. 12. 08:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Kilókat akarsz veszteni vagy zsírt?

[link]

[link]

Vagy neked a célod a löttyed alak?

Nem tudom hogy az ember mért 10 nap alatt karja leadni az évek során felszedett zsírt!A szervezet nem így működik.

Olvasd el a sárga kapszula című könyvet!

Ha a reklám jön be frissítsd az oldalt!

[link]

És ne csak azt olvasd el amit úgy gondolod hogy neked kell hanem az egész könyvet hogy összeálljon a kép!

2015. jún. 12. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!