Van itt köztetek olyan, aki súlyfelesleggel szingli volt, de amikor lefogyott, lettek udvarlói, lett párja?
Az attól függ h milyen az alakod
Nekem olyan volt h vékony voltam megismertem egy lányt aki helyes volt meg minden csak nem tetszet az alakja aztán eltelt 2 év meghiztam ö meg valamivel jobban nézett ki meg akkor már annyira nem is érdekelt összejöttünk de aztán az volt az egyik indok szerintem amiért h meghiztam bár ezt sose mondta
Évfolyamtársam, aki egyben exem is volt.
Elég duci volt(én imádtam), de aztán szétmentünk, lefogyott, majd elkezdtek rá tapadni a férfiak.
Én amikor nagyon vékony voltam, rám se néztek a fiúk, férfiak. Én utáltam vékony lenni, de nem ment a hízás.
Aztán sikerült híznom, nőiesebb lettem és akkor meg özönlöttek. Nem voltam kövér, de egy 5 kg felesleg legalább volt/van rajtam.
Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, nemcsak férfiaktól, de ismerősöktől, nőktől is, hogy mennyire kivirultam, mennyire más vagyok.
Szóval szerintem sokat számít az, hogy te hogyan érzed magad a bőrödben. Nem konkrétan a kilók, hanem a kisugárzásod, hogy te mennyire vagy kibékülve magaddal.
Nem vagyok kövér 174 cm 72 kiló 26 év.
Mindig szingli voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!