Az normális, hogy 20 kg súlyfelesleggel 38-as nadrágot hordok?
Figyelt kérdés
És magas is vagyok hozzá 173 cm. Irreálisnak tartom hogy a velem egy magas 20kg-val könnyebb barátnőim 1-max2 számmal kisebb nadrágot hordanak.2015. jan. 28. 08:31
1/10 anonim válasza:
Egyrészről a méretezésnek sem lehet már hinni, semmi sem szabályozza, mit írjanak rá.
Másrészt a ruhákat centire méretezik nem súlyra, más-más testösszetételnél, zsíreloszlásnál a méretek is mások lesznek hiába ugyanaz a súly.
2/10 anonim válasza:
Ennyit érnek manapság a méretek.
Nekem is van xs-estől xl-ig mindenféle méretezésű ruhám :)
3/10 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk együtt megyünk vásolni akkor ugyanabban az üzletben is hasonló tendenciát mutatnak a méreteink
2015. jan. 28. 08:57
4/10 anonim válasza:
Lenyegtelen,osszevissza mereteznek. Te latod a tukorbe h szarul nezel ki vagy sem.
5/10 anonim válasza:
És? Akkor most attól hirtelen 20 kg-val könnyebb leszel te is, vagy mi a lényege a kérdésednek?
6/10 anonim válasza:
Vagy csak gondolod, hogy annyi rajtad a felesleg. Mert hogy nem írtad meg a súlyod. Én is 173 vagyok, hozzá 61 kg, az alkatom olyan, hogy max 2 kiló lehet rajtam plusz, és inkább 40-es gatyáim vannak... Szóval valami nem stimmel, szerintem vagy kevesebb plusz van rajtad igazából, vagy esetleg valamelyik német boltban vásároltok, azokban nagyobbak a méretek, ahogy észrevettem.
7/10 anonim válasza:
Valószínű,hogy nem a nadrág részen van nálad a felesleg,hanem egyéb helyeken.
8/10 anonim válasza:
Gondolom kb. 70 kiló vagy, ami amúgy nem sok, csak mivel az általános testtömeg 55-60, soknak hiszed. Pedig normális, egészséges a 70 is a magasságodhoz. Nyilván erősebb alkatod van, több izommal.
9/10 anonim válasza:
Én sem értem, mi a lényege a kérdésnek. :)
Mindenki máshova hízik, mindenkinek mást jelent a súlya...
Mit akarsz pontosan kérdezni??
10/10 anonim válasza:
Mivel magas vagy, rajtad máshogy oszlik el 20 kg felesleg, mint egy 156 centis nőn. A barátnőid nem alacsonyabbak nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!