Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy nem kell fogynom mert sovány vagyok!! De én gyűlölöm magamat és ahogy kinézek!! 160 centi vagyok és 49 kg!! Szeretnék 44-45 lenni Hogyan?
2015. jan. 22. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. A súlyoddal semmi probléma nincs. Nem kell fogynod, mert az már egészségtelen lenne.
2015. jan. 22. 16:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg rohadt dagadt vagyok!!
2015. jan. 22. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Keress egy pszichológussal, mert ami te vagy az testképzavaros, nem pedig kövér!
2015. jan. 22. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, a ragozást elírtam, szóval keress egy pszichológust!
2015. jan. 22. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha rossz az izom-zsír arány, akkor a zsírt le kéne adni, és helyette izmot felszedni.

Nézhet ki valaki szuperül 160 centihez 49 kg-osan, ha rendszeresen edz (kardio + súlyzós is) és nem kövéren, de pici hurkák lehetnek valakin ha semmit nem edz.

2015. jan. 22. 16:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Szoktam sportolni ! Futok de leginkább otthon tornázok otthon tornázok!! Nincs testképzavarom!!! Csak utálom magam
2015. jan. 22. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
De, testképzavarod van, fordulj pszichológushoz, mielőtt nagy baj lenne belőle.
2015. jan. 22. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet elégedettebb lennél magaddal ha formásabb lennél ahhoz viszont izmok kellenek és nem kevesebb test tömeg. Én azt javaslom hogy kezdj el kondiba járni, és csinálj súlyzós edzéseket , meg egy pszichológust is meglátogathatnál mert 160 centi és 49 kg csak az anorexiásoknál nem számít vékonynak
2015. jan. 23. 01:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Sztem egyáltalán nem vagyok vékony! :(
2015. jan. 23. 06:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Hétből a hetedik vagyok, aki azt írja, hogy ez egyáltalán nem normális, és ezekkel a számokkal NEM LEHETSZ DAGADT/KÖVÉR/TÚLSÚLYOS!!! De te minden második válaszoló után bizonygatod az ellenkezőjét! Hidd már el, hiszen semmi érdekünk, hogy félrevezessünk, nem igaz? Különben is, manapság az emberek inkább szeretnek rosszindulatúak lenni, sajnos:(, tehát, ha nem lenne teljesen egyértelmű a válasz, akkor biztosan másféle vélemények is jöttek volna...

Fejben kell helyreraknod magad, különben még rámegy az egészséged, és a közérzeted is rossz marad.

2015. jan. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!