10kg súlyfelesleggel tehénnek számít valaki?
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 21:39
1/5 anonim válasza:
Attól függ hány cm magas vagy. :) 160 cm alattiak kis gömböcök már pár kg feleslegtől is.
2/5 anonim válasza:
Egy fotó többet mondana. Az a 10 kiló lehet arányos, amitől akár csinosabb, nőiesebb lehetsz. Plusz látok sok fiatalt, akik kórosan alultápláltak, és annak ellenére is látnak magukon 5-10 kiló pluszt. Én azt mondom, hogy érezd jól magad a bőrödben, a kilókkal meg ne foglalkozz. ;)
3/5 anonim válasza:
Gondolom, ez erősen emberfüggő, s elsősorban nem az adott embertől függ, hanem hogy kinek mi a tehén :)
Nekem 25 kg felesleg szánalmasan kevés ehhez, annyim volt, épp csak ráfoghattam már, hogy kövér vagyok, de az ilyen dagadt meg tehén jelzőt nagy ívben kirögöhtem volna, annyira nem volt alapja. 163 centis vagyok, most már <10 kg feleslegem lehet, már rég nem vagyok kövér, ruhában főleg egész meggyőző, de a hasam hájas.
De igazából tökmindegy, ki szerint minek számítok, én zsírt akarok veszteni és izmot felszedni s próbálok tenni érte. Teljesen mindegy a többi ember terminológiája s hozzáállása a kérdéshez.
4/5 anonim válasza:
10 kg felesleg látszik rendesen, de tehénnek biztosan nem mondanám. Talán husi, gömbölyű, de semmiképp sem tehén.
5/5 anonim válasza:
Csak kecske xd meg van akinek tetszik ugy a felesleg szerintem pl inkább legyen valaki husis mint nagyon vékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!