Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyomorgyűrűt vagy bypass...

Gyomorgyűrűt vagy bypass műtétet milyen mértékű súlyfelesleggel lehet megcsináltatni?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk van valakin 10 kiló plusz, amitől évek óta nem tud megszabadulni, akkor megcsinálják?

2016. okt. 11. 22:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, sőt, elég 5 kiló plusz is.

Csak csúfoltalak. Értelemszerűen az egészségedet veszélyeztető túlsúlynál kockáztatják az életedet, feleslegesen,10 kilóért nem.

2016. okt. 11. 22:46
 2/24 A kérdező kommentje:
55 kiló vagyok és már 5 éve nem tudok lefogyni. Nekem pont arra lenne szükségem, hogy összeszűküljön a gyomrom, mert egészségesen táplálkozom, csak sokat eszek és ezért nem fogyok. Ez a műtét pont az étvágy lecsökkentésére jó, erre van szükségem.
2016. okt. 11. 22:51
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne vicceljél már! Ha csak nem 90 cm magas vagy akkor te nem vagy túlsúlyos. Ha elmennél orvoshoz, hogy gyomorszűkítést akarsz, rögtön a pszichiáterhez irányítanak! Te neked agyilag van gondod, nem a súlyoddal!
2016. okt. 11. 23:03
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Fú baz+... "Viccet" félretéve amúgy 35+-os bmi felett szoktak ilyesmi műtéteket végezni.
2016. okt. 11. 23:03
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

"egészségesen táplálkozom, csak sokat eszek és ezért nem fogyok."

Ez így biztosan nem igaz. Ha egészségesen étkezel és megfelelően mozogsz, biztos hogy fogysz, ha van miből avagy nem vagy beteg. 40%-nál nagyobb BMI index felett csinálják. 10 kg plusz az közel sem indokolt. Ha nem tudsz fogyni annak oka van. Vizsgáltasd ki magad pajzsmirigyre. De az is előfordulhat hogy nincs miből fogynod. 55 kg-val ha szerinted 10 kg plusz van rajtad, akkor 45 kg akarsz lenni, akkor extrém alacsonynak kell lenned. Milyen magas vagy? 120?

2016. okt. 11. 23:06
 6/24 A kérdező kommentje:

161 cm vagyok. Szerintem -10 kilóval sokkal jobban érezném magam, jobb lenne a közérzetem. Nem eszek fehér lisztes dolgokat, kenyeret, cukrot, stb. Futni is járok, mégsem fogyok. A legtöbb barátnőm 45 kiló körüli, egyik sem sovány, pedig néhány centivel magasabbak nálam.

Attól még hogy a környezetem nem lát kövérnek, én érezhetem túlsúlyosnak magamat! Különben sem a számok számítanak, hanem az hogy én hogyan érzem magam a bőrömben.

2016. okt. 11. 23:35
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
55 kg és gyomorgyűrűt akar. Kiégtem.
2016. okt. 11. 23:36
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy szakembert sürgősen! Pszichològust! Nem vicc. Testképzavaros vagy. Azért nem fogysz mert nincs miből!
2016. okt. 11. 23:46
 9/24 anonim ***** válasza:
78%

Én már rájöttem, hogy az ilyenek mint a kérdező, aki 161 cm magas és 55 kilójával idejön hisztizni, hogy hűűde kövér, és anorexiásan fogyni akarnak , azok igazából nem is akarnak fogyni, csak azt akarják hallani, hogy milyen bomba teste lehet, így vagy csinos, biztos jó lakod van stb...

Szerintem ne 10 kilót fogyjál, hanem olyan 30 kilót... Az ilyen idiótáknak mint te kérdező bizony le kell fogyniuk 30-40 kilót az 55 kilójukból.. Neked már úgy is mindegy..

2016. okt. 12. 00:02
 10/24 A kérdező kommentje:
Marha könnyen ítélkezel 9-es. Fogalmad sincs arról, hogy milyen érzés így a tükörbe nézni. Tisztában vagyok vele, hogy a testi egészségemet nem veszélyezteti a súlyom, viszont tele vagyok zsírpárnákkal, ami a lelkemnek káros. Már nincs olyan ruhám, amivel el tudom takarni magam. Sokszor sírva tudok fakadni, amikor meglátom a tükörben a testemet. Arról nem is beszélve, hogy minden evés után lelkiismeretfurdalásom van. Ez a gyomorgyűrű szerintem segíteni fog rajtam. Úgy tudom, hogy magánklinikákon is csinálják, nem hiszem hogy ha kifizetem az árát, akkor visszautasítanának.
2016. okt. 12. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!