Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyomorgyűrűt vagy bypass...

Gyomorgyűrűt vagy bypass műtétet milyen mértékű súlyfelesleggel lehet megcsináltatni?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk van valakin 10 kiló plusz, amitől évek óta nem tud megszabadulni, akkor megcsinálják?

2016. okt. 11. 22:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked elsősorban agyátültetésre lenne szükséged. Nem hiszem, hogy épeszű orvos ebbe belemegy. Esetleg Mexikóban, egy Isuzu hátsó platóján "szaksebészek" megcsinálják. Bár előfordulhat, hogy azt a gyűrűt nem a gyomrodra, hanem a nyakadra teszik. Ez a "végső megoldás" mindenképp üdvös volna...
2016. okt. 12. 05:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Most ne haragudj már meg, de elmebajos vagy. Ha annnnnyira de annnnyira zavar, hogy még ilyen elmebeteg műtétet is elvégeztetnél, akkor miért nem fizetsz inkább zsírleszívásért???? Azt legalább megcsinálják normális orvosok is, nem valami sötét lyukban praktizáló buheramesterek. De áh, nem, fáj a kisujjad hegye, akkor vágd le egyből a karodat.
2016. okt. 12. 06:59
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Az agyad már rendesen be van szűkítve.
2016. okt. 12. 07:01
 14/24 anonim ***** válasza:
55%
A gyomorgyűrű másfél millió Ft privátban.
2016. okt. 12. 07:05
 15/24 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, beteg vagy.

Súlyos pszichológiai problémád van, amibe bele is halhatsz. Fordulj orvoshoz.

Kizárt, hogy 55 kilóval kövér legyél, csak beképzeled magadnak.

2016. okt. 12. 07:13
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben mindenképp a belső értékeimmel foglalkoznék első körben, hiszen azzal lehet itt a legnagyobb probléma. Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire sem becsülöd saját magadat. Azt hiszed rajtad kívül bárki mást érdekel mennyi zsírpárna van rajtad? Senki nem ez alapján ítél meg, nem ezért menekül előled mindenki, hanem mert egy kis nyafka vagy és ezen egy gyomorgyűrű nem fog segíteni. Nem fogsz orvost találni, aki elvégzi ezt a műtétet, irányítanak egyből a pszichiátriára.
2016. okt. 12. 07:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 10 válaszodban írtál, az az anorexia definíciója! Sürgösen menj orvoshoz, mielött komolyabbra fordul a dolog és kórházba kerülsz!!!!!
2016. okt. 12. 07:19
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorexiás, rendesen eszem, csak egészségesen és megvalogatom hogy mit. A zsírleszívásra én is gondoltam már, de az csak egy tüneti kezelés lenne. Amint visszajönnek a kilók ugyanott lennék. Mehetnék évente kétszer rá. Nekem ez a bypass műtét tetszik a legjobban, mert eltávolítják a gyomor egy részét. Így kb. egy hónap alatt lemenne a sok súlytöbblet és garantáltan nem jön vissza. Egyébként ez már a végső megoldás. Sok diétán túl vagyok már, mind sikertelen volt. Sőt az előző háziorvosomat is felkerestem ez miatt, hogy irányítson el egy jó dietetikushoz, helyette mentálhigiénés tanácsadára küldött. A mostani doki sem jobb...
2016. okt. 12. 08:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

" Sőt az előző háziorvosomat is felkerestem ez miatt, hogy irányítson el egy jó dietetikushoz, helyette mentálhigiénés tanácsadára küldött. A mostani doki sem jobb..."

HA MINDEN orvos, meg MINDEN válaszoló szerint TESTÉPZAVAROD van, akkor nem ártana elgondolkoni azon, hogy IGAZUK lehet!!!!

Emellett egy gyomorcsonkolás nem kis mütét, és csak nagyon indokolt esetben végzik el (kimondottan nagy súlytöbblet, nem pedig 10 kg - ami mellékesen még nem is tekinthetö indokoltan fölöslegnek)

2016. okt. 12. 09:01
 20/24 anonim válasza:
100%

Nem akarlak bántani, segíteni szeretnék, csak nem nagyon tudom, hogyan. Fontos megértened, hogy nem a dokikkal van a gond, ők jó orvosok, és helyesen tették, hogy mentálhigiénés tanácsadásra küldtek. Figyelj, a gyomorgyűrű nem játék, nagyon kockázatos műtét. Gyulladást okozhat, erodálódhat, végül is a betegek 40 százaléka évekkel később újra műtétre szorul. Olvass utána ebben a cikkben:

[link]

Ugye, tudod, milyen nehéz helyzetbe hoztad az orvosokat azzal, hogy ilyet kértél tőlük? Pl. tegyük fel, hogy én beteg vagyok, és jobban tetszene nekem, ha a bal kezemen nem lennének ujjak. Szerinted találnék olyan sebészt, aki hajlandó levágni őket csak ezért?

Az a baj, hogy a lelki beteg ember nagyon ritkán tudja magáról, hogy beteg. Gondolkodtam rajta, mit kéne írnom neked, amiből rájönnél, hogy testképzavarod van, de sajnos ilyen "mágikus mondat" nem létezik. Talán azt tudnám tanácsolni, hogy járj el pszichológushoz "csak úgy". Beszélgess vele mindenféléről, nem csak a súlyodról, hidd el, ez sokat javít majd a közérzeteden. Ha már jól ismer téged, és te is őt, akkor a kölcsönös bizalom alapján jobban elhiszed majd neki azt, amit sokan írtak itt a GYIK-en, sajnos a legtöbben eléggé minősíthetetlen hangnemben. Sok sikert, és remélem, jobbra fordul majd az életed!

2016. okt. 12. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!