Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyomorgyűrűt vagy bypass...

Gyomorgyűrűt vagy bypass műtétet milyen mértékű súlyfelesleggel lehet megcsináltatni?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk van valakin 10 kiló plusz, amitől évek óta nem tud megszabadulni, akkor megcsinálják?

2016. okt. 11. 22:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

Csak, hogy tudd: 160 cm magas és 96 kiló voltam, szóval tudom mi az ha valaki kövér. De még én sem tudtam volna gyomorszűkítésre menni, mert még ez a súlytöbblet sem indokolt. Étrendváltoztatással, és sok edzéssel jelenleg 77 kiló vagyok. Talán ha sportolnál, súlyzós edzéseket csinálnál ha hülyeséged helyett, akkor eltűnne a zsírpárnád. Csak megjegyzem. Magánorvosokkal sem fogsz tudni műtétet csináltatni, mert nincs az a doki aki kidobná az ablakon a diplomáját a hülyeséged miatt.

2016. okt. 12. 09:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Utánaolvastam...

Feltételek:

- nagykorúnak kell lenni

- BMI 40 fölött. Ez a te testmagasasságoddal olyan 105 kg testsúlyt jelent, efölött csinálják meg.

Egyébként az adataid alapján azt gondolom, azért vagy ennyire zsíros, mert kevés rajtad az izom.

Az ember formáját az izomzata adja meg. Ha több rajtad az izom, ez a zsírmennyiség is másképp oszlik el rajtad.

Szerintem kezdj tömegnövelő étrendbe, plusz súlyzós edzés, ha igazán jól akarsz kinézni!

2016. okt. 12. 09:57
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"161 cm vagyok. Szerintem -10 kilóval sokkal jobban érezném magam, jobb lenne a közérzetem."

Ja és úgy néznél ki, mint egy szál ropi

ha neked a 45 kilós pálcika test = jó közérzet, akkor valami komoly baj van a fejedben...

2016. okt. 12. 13:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha 165 centis létedre 55 kilóval hájas vagy, az azt jelenti, hogy el vagy puhányodva. Ne rinyáljál, ne gyomorgyűrűzzél, hanem menjél el sportolni, te szerencsétlen.

55 kiló és gyomorgyűrű. anyám...

2016. okt. 13. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!