Csak önsanyargatással lehet fogyni?
Egy tányérnyi ételben is lehet annyi kalória amennyi pont egy napi energiaszükségletét fedezi az illetőnek.
Én még olyat nem láttam, hogy valaki "büntetlenül" eszik, olyat viszont igen aki napközben látványosan falta a sütit, pékárut, édességet a munkahelyen, de otthon sem reggel sem este egy falatot nem evett ám, sem cukros üdítőket, semmit. Csalóka sokszor a fél kilós hamburgerrel vagy bármi kalóriadús dologgal parádézó 40-50 kilós lányok látványa.
A karcsú test megtartása valóban egy életre szóló program egyébként, és igen, önfegyelmet követel és lemondást.
A másik lehetőség valóban az, hogy túl keveset eszel, azért nem fogsz. Ezt is számolással tudható meg.
Majd megírnád, mire jutottál? Kíváncsi vagyok
7 hét alatt fogytam 7 kilót. Nem számolom a kalóriákat, sportolok. Többnyire háromszor eszem egy nap. Reggel pirítós, sonka, tükör tojás, ettől ritkán térek el mert szeretem és kell az energia a napomhoz.
Ebédre főtt ételt, ami van, nem nagy adagot. Sokszor tésztát (durum vagy tk) rizst és ahhoz valamit. Vacsora változó, többnyire elég sovány (cottage cheese vagy tonhal konzerv salátával) van, hogy megiszom az edzés utáni fehérjémet és nem vacsizok, van hogy édességre vágyom és bedobok egy norbi rudit vagy pudingot. De volt már, hogy pirítóst ettem felvágottal, sok zöldséggel. Szóval a testemre figyelek, mikor mit kíván. Ha megéhezem nap közben, ami ritka, megeszem egy almát vagy 2 szem korpás kekszet vagy egy norbi rudit, de ilyen kb hetente egyszer fordul elő.
Itthon edzem,a mozgás és intenzitás mennyiségét fokozatosan növelem. Elmúltam már negyven, lassabb szokott lenni az anyagcserém, de most nagyon jól megy. Nem sanyargatom magam, tudnék így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!