Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással le tudnék fogyni?

Koplalással le tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Igazából több kérdésem van tehát előre is bocsi, ha hosszú lesz, de válaszokat szeretnék kapni!

Tehát, ha mondjuk 1-2 hónapig koplalok le tudnék fogyni 6-8 kilót? Tudom, hogy egészségtelen, és a szervezetem átállna raktározásra és minden egyes falatot próbálna elraktározni. De, ha tényleg ennyi ideig csinálnám akkor lemenne min. 6 kg? Vagy mennyi ideig kellene koplalnom?

Azzal is tisztába vagyok, hogy egészségesen is le lehet fogyni. Kerüljem a lisztes, cukros, zsíros ételeket. Sok fehérje, rost és persze sport. A vízcsapból is ez folyik... De nekem ez nagyon nem szimpatikus. Nem szeretnék sportolni, mert nem akarok izmosodni, viszont ha nem sportolok akkor ugye nehezebben fogyok, ezért gondoltam arra, hogy napi 5-600 kalóriát eszek. Azt viszont próbálnám úgy összeválogatni, hogy legyen benne fehérje, rost, zöldség, gyümölcs :) A másik kérdésem, hogy ha le is fogyok, mivel nem sporttal, nyilván löttyett lenne a bőröm. Ez ellen valami praktika? "Sportolásnak" még talán sétára gondoltam, mert az nem izmosít és állítólag jó zsírégető is. Van rajtam elég izom, és már ez se tetszik :S Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hülye vagyok-e és, hogy tönkreteszem magam. Mert pontosan tudom mennyi hátránya van ennek. Csupán arra, hogy sikerülne-e megszabadulni a kilóktól? Mellette innék zöld teát. És ha elértem az eredményt szép lassan heti 100 kalóriával emelném a mennyiséget. Akaraterőm van hozzá, símán kibírnám, és amúgy se vagyok hozzászokva a sok evéshez. Kérlek ne ítéljetek el, hanem írjatok tapasztalatokat, tényeket. Köszönöm!

2010. júl. 21. 08:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Koplalás nélkül is le tudsz épiteni az izmodbol,cska kajálj jó minőségű cht és fehérjét,és csökkentsd a sport mennyiségét (abba ne hagyd)
2010. júl. 23. 12:48
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Nem hagyom abba természetesen. 1 napig bírtam, hogy nem mozogtam semmit, másnap már gyötört a lelkiismeret xd Tehát muszáj volt futnom, ma meg úsztam 1,5 órát ^^ Rájöttem, hogy Imádok mozogni :):):)
2010. júl. 23. 19:48
 23/23 anonim ***** válasza:
áá
2011. máj. 24. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!