Koplalással le tudnék fogyni?
Igazából több kérdésem van tehát előre is bocsi, ha hosszú lesz, de válaszokat szeretnék kapni!
Tehát, ha mondjuk 1-2 hónapig koplalok le tudnék fogyni 6-8 kilót? Tudom, hogy egészségtelen, és a szervezetem átállna raktározásra és minden egyes falatot próbálna elraktározni. De, ha tényleg ennyi ideig csinálnám akkor lemenne min. 6 kg? Vagy mennyi ideig kellene koplalnom?
Azzal is tisztába vagyok, hogy egészségesen is le lehet fogyni. Kerüljem a lisztes, cukros, zsíros ételeket. Sok fehérje, rost és persze sport. A vízcsapból is ez folyik... De nekem ez nagyon nem szimpatikus. Nem szeretnék sportolni, mert nem akarok izmosodni, viszont ha nem sportolok akkor ugye nehezebben fogyok, ezért gondoltam arra, hogy napi 5-600 kalóriát eszek. Azt viszont próbálnám úgy összeválogatni, hogy legyen benne fehérje, rost, zöldség, gyümölcs :) A másik kérdésem, hogy ha le is fogyok, mivel nem sporttal, nyilván löttyett lenne a bőröm. Ez ellen valami praktika? "Sportolásnak" még talán sétára gondoltam, mert az nem izmosít és állítólag jó zsírégető is. Van rajtam elég izom, és már ez se tetszik :S Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hülye vagyok-e és, hogy tönkreteszem magam. Mert pontosan tudom mennyi hátránya van ennek. Csupán arra, hogy sikerülne-e megszabadulni a kilóktól? Mellette innék zöld teát. És ha elértem az eredményt szép lassan heti 100 kalóriával emelném a mennyiséget. Akaraterőm van hozzá, símán kibírnám, és amúgy se vagyok hozzászokva a sok evéshez. Kérlek ne ítéljetek el, hanem írjatok tapasztalatokat, tényeket. Köszönöm!
08:48-as vagyok :)
Én ma kezdtem, szerencsére ebben a hőségben nincs is étvágyam :) reggel egy órát kocogtam ami nagyon jól esett és büszke is vagyok magamra :D most is szívesen elmennék de lusta vagyok ami nem jó de egész délután vásároltam úgyhogy kb 3-4 órát sétálgattam :D majd holnap inkább nem akarok túlzásba esni...egyébként olvastam a válaszodat miszerint zavar az izom,én is így vagyok vele én sem vagyok az a nádszálvékony alkat sajnos rajtam is akad izom de ennyi kalóriabevitel mellett nem nagyon tud még több izom rámrakódni inkább fogy az is ami volt úgy olvastam szóval kitartóan futok :) sok sikert :)
jaj, de buta vagy és most nyugodtan lepontozhatsz! Kérdem én
1: Megéri-e neked az a 6-7 kiló, h elmaradjon a mesid v teljesen összezavarodjon és a koplalástól lehet majd gyereked se lehet ja majd akkor a pasiddal közlöd, h sorry, de koplaltam s emiatt most nem lehet gyerekem ez is benne van!
2: Megéri-e neked, h kihullik a fél hajad?
3:Megéri-e neked, h székrekedésed lesz s majd a végén sírva fogsz a wc-n ülni, mert kijön az aranyered?
4:Megéri ez a néhány kiló azt, h totál kattant leszel ideges stb még a családoddal se tudsz majd egy szép szót beszélni, mert annyira ideges és feszült leszel a kaja hiány miatt és ne mond azt, h ó te nem, mert egy embernek szüksége van kajára és ha azt nem kapja meg egyértelmű, h ingerült lesz
5: Szervi problémákkal számolsz? Csak azért kérdem, mert barátnőm is úgy egy évig vegetált ilyen módszerrel és gyomorfekélyt kapott!
Na ha elolvastad ezeket és te azt mondod, h igen is megéri ez nekem akkor nyugodtan koplalj sok sikert!
Ja az 4 pont amit leírtam velem fordult elő, mert én is koplaltam és én nem két hónapig hanem tovább ezek lettek a következmények! Mint mondtam ha téged ezek a dolgok nem zavarnak csak az izom akkor mint írtam SOK SIKERT!!!!!!!!
Olvastam,hogy zavar,hogy izmos vagy. Én 19 éves lány vagyok és 9 évig NBI-es kézilabdázó voltam (egy sérülés miatt 1 évre abba kellett hagynom). Heti 5x 2 órás edzéseim voltam...kondi,rengeteg futás és erősítés. Gondolhatod,hogy 9 év alatt mennyi izomra sikerült szert tennem..mindenki azt mondja,hogy milyen szép alakom van stb. Nekem egyáltalán nem tetszik a rengeteg izom. Én nem vehetek fel egy szoknyát magas sarkúval,mert olyan izmos vádlim van,mint egy férfi focistának...:S
Nagyon zavar....
Fél éve műtöttek egy elég komoly keresztszalag szakadás miatt. Még fél évig nem sportolhatok és pihentetnem kell a térdemet. Azóta itthon ülök zabálok és nézem a tv-t..:)
Híztam 8 kilót...:S Amíg sportoltam feszes volt a bőröm..semmi probléma nem volt,de most,hogy abba hagytam megnyúlt a bőröm és itt-ott egy kis narancsbőrt is felfedeztem már. Én azt tanácsolnám neked,hogy ne hagyd abba a sportot!!! Ha nem is annyit,mint régen,de egy keveset mozogj legalább! Remélem tudtam egy kicsit segíteni! :))) puszi 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!