Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással le tudnék fogyni?

Koplalással le tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Igazából több kérdésem van tehát előre is bocsi, ha hosszú lesz, de válaszokat szeretnék kapni!

Tehát, ha mondjuk 1-2 hónapig koplalok le tudnék fogyni 6-8 kilót? Tudom, hogy egészségtelen, és a szervezetem átállna raktározásra és minden egyes falatot próbálna elraktározni. De, ha tényleg ennyi ideig csinálnám akkor lemenne min. 6 kg? Vagy mennyi ideig kellene koplalnom?

Azzal is tisztába vagyok, hogy egészségesen is le lehet fogyni. Kerüljem a lisztes, cukros, zsíros ételeket. Sok fehérje, rost és persze sport. A vízcsapból is ez folyik... De nekem ez nagyon nem szimpatikus. Nem szeretnék sportolni, mert nem akarok izmosodni, viszont ha nem sportolok akkor ugye nehezebben fogyok, ezért gondoltam arra, hogy napi 5-600 kalóriát eszek. Azt viszont próbálnám úgy összeválogatni, hogy legyen benne fehérje, rost, zöldség, gyümölcs :) A másik kérdésem, hogy ha le is fogyok, mivel nem sporttal, nyilván löttyett lenne a bőröm. Ez ellen valami praktika? "Sportolásnak" még talán sétára gondoltam, mert az nem izmosít és állítólag jó zsírégető is. Van rajtam elég izom, és már ez se tetszik :S Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hülye vagyok-e és, hogy tönkreteszem magam. Mert pontosan tudom mennyi hátránya van ennek. Csupán arra, hogy sikerülne-e megszabadulni a kilóktól? Mellette innék zöld teát. És ha elértem az eredményt szép lassan heti 100 kalóriával emelném a mennyiséget. Akaraterőm van hozzá, símán kibírnám, és amúgy se vagyok hozzászokva a sok evéshez. Kérlek ne ítéljetek el, hanem írjatok tapasztalatokat, tényeket. Köszönöm!

2010. júl. 21. 08:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azért is választottam ezt mert akármilyen hasznos is az izom, szerintem nagyon csúnya (fel lehet háborodni) tehát most abból is szeretnék fogyni, világ életembe szép vékony volt a vádlim, még 57 kilósan is, most pedig sokkal vastagabb az izomtól, a sok futástól ugye, na meg a hasam is kezd kockásodni, ami szintén teljesen elkeserít. Esetleg azt tudja még valaki, hogy mennyi idő után kezdi el a zsírt bontani a szervezet? Mert ugye először az izmot...
2010. júl. 21. 13:05
 12/23 anonim ***** válasza:
2010. júl. 21. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha akarod, kibírod, én 1évig kibirtam napi 5-600kcal-al.
2010. júl. 21. 17:20
 14/23 A kérdező kommentje:
kibírom (: és mennyit fogytál 1 év alatt?:O
2010. júl. 21. 17:55
 15/23 anonim válasza:

08:48-as vagyok :)

Én ma kezdtem, szerencsére ebben a hőségben nincs is étvágyam :) reggel egy órát kocogtam ami nagyon jól esett és büszke is vagyok magamra :D most is szívesen elmennék de lusta vagyok ami nem jó de egész délután vásároltam úgyhogy kb 3-4 órát sétálgattam :D majd holnap inkább nem akarok túlzásba esni...egyébként olvastam a válaszodat miszerint zavar az izom,én is így vagyok vele én sem vagyok az a nádszálvékony alkat sajnos rajtam is akad izom de ennyi kalóriabevitel mellett nem nagyon tud még több izom rámrakódni inkább fogy az is ami volt úgy olvastam szóval kitartóan futok :) sok sikert :)

2010. júl. 21. 18:57
 16/23 anonim ***** válasza:

jaj, de buta vagy és most nyugodtan lepontozhatsz! Kérdem én

1: Megéri-e neked az a 6-7 kiló, h elmaradjon a mesid v teljesen összezavarodjon és a koplalástól lehet majd gyereked se lehet ja majd akkor a pasiddal közlöd, h sorry, de koplaltam s emiatt most nem lehet gyerekem ez is benne van!

2: Megéri-e neked, h kihullik a fél hajad?

3:Megéri-e neked, h székrekedésed lesz s majd a végén sírva fogsz a wc-n ülni, mert kijön az aranyered?

4:Megéri ez a néhány kiló azt, h totál kattant leszel ideges stb még a családoddal se tudsz majd egy szép szót beszélni, mert annyira ideges és feszült leszel a kaja hiány miatt és ne mond azt, h ó te nem, mert egy embernek szüksége van kajára és ha azt nem kapja meg egyértelmű, h ingerült lesz

5: Szervi problémákkal számolsz? Csak azért kérdem, mert barátnőm is úgy egy évig vegetált ilyen módszerrel és gyomorfekélyt kapott!

Na ha elolvastad ezeket és te azt mondod, h igen is megéri ez nekem akkor nyugodtan koplalj sok sikert!

Ja az 4 pont amit leírtam velem fordult elő, mert én is koplaltam és én nem két hónapig hanem tovább ezek lettek a következmények! Mint mondtam ha téged ezek a dolgok nem zavarnak csak az izom akkor mint írtam SOK SIKERT!!!!!!!!

2010. júl. 21. 20:39
 17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, köszönöm. A menstruációm már így is érdekes. Néha megjön néha nem. Ha igen akkor is csak 1-2 napra :S Tudom, hogy ez mivel jár. És a kérdésre a válasz egyértelműen nem. Nem éri meg... De sok más dolog áll a háttérbe ami viszont csak erre bíztat... Megpróbálom nem sokáig csinálni, csak addig amíg nem látok egy kis eredményt. Utána biztosan abbahagyom, annyitól talán nem lesz nagyobb bajom!
2010. júl. 21. 21:09
 18/23 A kérdező kommentje:
De most, hogy így belegondolok tényleg teljesen igazad van :( És elgondolkoztam mi lehet a baj velem. Rájöttem... Az a baj, hogy ha őszinte akarok lenni...nem szeretek enni!Nem tudom miért. Ha eszek is akkoris gyorsan, hogy ne töltsem az időt evéssel.. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem az ízeket, mer most is legszívesebben ennék egy hatalmas puncstortát (már nagyon régóta vágyok rá) de ha elémraknák valószínűleg egy falatot se ennék belőle, mert egyszerűen nem lenne kedvem megenni. Most biztos hülyének néztek... De tényleg így van. Azért nem is eszek sokszor egész nap, mert nincs kedvem :S:S:S
2010. júl. 21. 21:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Na szia megint az utolsó válaszoló vagyok, aki írta neked a pontokat! Nem nézlek hülyének amiatt, h azt mondod nem szeretsz enni, de muszáj és ezt értsd meg, de legyen szó inkább az adagokról! 5-ször egyél keveset és tényleg ne sokat! Én nem hiszem el, h ne esne jól egy kis szelet kenyér v bármi hiszen szénhidrátból nyered az energiád nagy részét! Tudod én is leálltam a koplalással, mert a barátom pillantása nekem bőven elég volt, h tudjam hupsz ez így nem jó ráadásul a hajam napokat sírtam, amiért csomókban hullt a csodálatosan szép hosszú hajam a mensimtől meg majd a frászt kaptam, h miért csak 2 napig van meg! Tudod mikor én belekezdtem nem olvasgattam ám róla csak buta fejjel áááá akkor fogyok ha nem eszek szlogennel fogyózni kezdtem mint írtam meg lett az eredménye! + az jó jel, ha úgy megennéd azt a kis édességet ez azt jelenti, h ennéd te csak szerintem inkább a bűntudatod fog vissza ettől! Na remélem jól fogsz dönteni mindenképpen vigyázz magadra, mert ha az egészségedet elpazarolod akkor azt már többet SOHA életben nem fogod vissza kapni!
2010. júl. 21. 21:52
 20/23 anonim válasza:

Olvastam,hogy zavar,hogy izmos vagy. Én 19 éves lány vagyok és 9 évig NBI-es kézilabdázó voltam (egy sérülés miatt 1 évre abba kellett hagynom). Heti 5x 2 órás edzéseim voltam...kondi,rengeteg futás és erősítés. Gondolhatod,hogy 9 év alatt mennyi izomra sikerült szert tennem..mindenki azt mondja,hogy milyen szép alakom van stb. Nekem egyáltalán nem tetszik a rengeteg izom. Én nem vehetek fel egy szoknyát magas sarkúval,mert olyan izmos vádlim van,mint egy férfi focistának...:S

Nagyon zavar....

Fél éve műtöttek egy elég komoly keresztszalag szakadás miatt. Még fél évig nem sportolhatok és pihentetnem kell a térdemet. Azóta itthon ülök zabálok és nézem a tv-t..:)

Híztam 8 kilót...:S Amíg sportoltam feszes volt a bőröm..semmi probléma nem volt,de most,hogy abba hagytam megnyúlt a bőröm és itt-ott egy kis narancsbőrt is felfedeztem már. Én azt tanácsolnám neked,hogy ne hagyd abba a sportot!!! Ha nem is annyit,mint régen,de egy keveset mozogj legalább! Remélem tudtam egy kicsit segíteni! :))) puszi 19/L

2010. júl. 23. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!