Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » "Koplalással" is le lehet fogyni?

"Koplalással" is le lehet fogyni?

Figyelt kérdés
nem úgy akarok koplalni,hogy napi 3 almát eszem,hanem reggelire bőségesen,ebédre már keveset(1 kis szelet hús,zöldségekkel,vagy 1 tojásból rántotta zöldségekkel,vagy túró),délután meg már csak gyümölcs/zöldség,tea.Mellette mozognék.Így is le tudnék fogyni?Kérlek,ne írjátok azt,hogy nem túl egészséges,TUDOM,hogy nem a világ legjobb étrendje.
2011. júl. 28. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
mi értelme van izomból fogyni?
2011. júl. 28. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Hát elvileg igen, nekem sikerült, de volt abban az időszakban egy pár ájulásom és a gyomrom is iszonyatosan égett folyton...
2011. júl. 28. 17:46
 3/10 bix ***** válasza:
69%

persze. gondolom mozgás nélkül tervezted. nagyon durván fogsz fogyni. gyorsan hatékonyan olcsón és csak úgy pörög majd lefele a mérleg.

kár hogy először így izomtól szabadulsz meg jelentős mértékben, mert kipakolja a szervezet a fölöslegesen ott tartott glükózt, ez jópár kiló is lehet, majd utána ha már ott sincs fölös akkor szép lassan zsírt is kezd bontani.

klasszikus értelemben fogysz. csak van ebben is pár kisbetű...

2011. júl. 28. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
ezzel a fogyással az a baj, hogy tényleg elsősorban izmoból fogysz és a tested puha plöttyedt lesz. ismerek ilyen csajt. farmernaciban és kicsit bővebb polóban jól néz ki vékony de mikor alsóneműben láttam leesett az állam. olyan a teste mint valami 60 éves nőnek, lötyög a bőre. rettenetesen csúnya. koplalással fogyott.
2011. júl. 28. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Mucikia,én ugyanezt csináltan...ugyan lement kb. 16kg de még így is maradt rajtam 5kg. Mi lett a végeredmény?? Kihullott a hajam fele,fésülködésnél,hajmosásnál a sírógörcs kerülgetett. Ennek lassan 3 hónapja és még mindig hullik,anyuék nem győznek vitaminokra, meg hajhullást csökkentő hajszerekre költeni...Elég súlyos vitaminhiányom alakult ki ettől a sz.ar koplalástól,úgyhogy ha jót akarsz nem csinálod!

Arról nem is beszélek hogy állandó rosszkedv gyötört,és már a pasik se érdekeltek (pedig nálam ez nagy szó),a súlyosabb következményekről meg ne is beszéljünk...

2011. júl. 28. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég egy táborban voltam, ahol a meleg miatt szinte állandóan izzadtam, nem ettem sokat.

3 nap alatt fogytam majdnem 4 kg-t.

2011. júl. 28. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
18/F
2011. júl. 28. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet koplalással is fogyni...a gulágon például nemigen akadtak hájas rabok.
2011. júl. 28. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
koplalhatsz de fehérje port vegyél mellé, ha marad izmod legalább akk nehezebben is hízol vissza
2011. júl. 28. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet:D Nekem is sikerült,de már ha nem figyelek kb. amit 1 hétig koplaltam 3 nap alatt visszahíztam.xD Utána ugyan ez...koplalás..visszament...(:
2011. júl. 29. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!