Abba kellett hagynom mindenféle sportot. Úszást, kerékpározást, hegymászást, nem tudtam csak max 5-10 percet sétálni, ennek tetejében elvesztettem a munkám, és így teljes összeomlás depresszió ördögi köre. A mozgással nem tudtam levezetni a stresszt stb alacsony energiaszint, stb alacsony lett a vérnyomásom 80/100 gondolkodni is alig tudtam... szörnyű volt. És az volt az érdekes, hogy nem ettem többet ugyanúgy kis adagokat ettem, de valami megváltozott bennem, minden felborult. Szerencsére 1 éve rendbe jöttem, újra sportolok, termelem az endorfint, és leadtam 20 kilót.
2019. dec. 20. 22:31
22/46 anonim válasza:
40 lettem. Öregszik a testem, lassul az anyagcsere, és még amiről nem tudok :(. Attól amit huszonévesen ettem most már egy disznó lennék, ezért visszavettem. KB 8 kiló van rajtam csak, de ez is zavar. Most már egészségesen eszek, mint pl nagyon kevés cukor, kevés kenyér (főzelékhez sem eszek) ,nem sütök zsírban hanem sütőben. Ennek ellenére évente feljön rám egy kicsi. Amikor férjem eszi előttem a finom kajákat amikről lemondtam néha elcsábulok. Mivel nincs nagyon sok rajtam, a heti 3 mozgás nagyon jót tett az erőnlétemnek, de nem fogytam tőle. Akkor tudok fogyni ha csökkentek az adagon az egészséges étkezés mellett, néha sikerül is, de nehéz amikor a férjem velem akar enni egy asztalnál és látom hogy ő eszi a finomat.... A megoldás az lenne ha végre ő is rávenném, és segítenének egymásnak. Addig nehezebb a harc.
2019. dec. 20. 22:45
23/46 anonim válasza:
Szules utani pm betegseg, kevesebb mozgas, rengeteg ulomunka, plusz vmiert a csokis croissant kivanom, nem az uborkat:))) +5kgrol beszelunk de akkor is.
2019. dec. 21. 05:21
24/46 anonim válasza:
Ugyanannyit eszem, mint mikor vekony voltam, csak most ulomunkam van, akkor 12 oras porgos munkam volt. Amikor raszanom magam, h fitness par honapig, meg is latszik, mennek le a kilok.
2019. dec. 21. 06:45
25/46 anonim válasza:
Fiatalkoromban sok nutella, kakaoscsiga.. Majd anorexias lettem, nagyon lefogytam, majd jottek falasrohamok bulimias lettem. A hanyasokrol leszoktam neha még jelentkeznek falasrohamok. De kb 5kilo vanrajtam ami zavar
Szülés utáni depresszióval egybekötött lustaság és zabálás.
2019. dec. 21. 10:28
28/46 anonim válasza:
13.
Kevés szénhidràt, sok fehérje, sok zsír kombinàciójàval.
12 voltam.
2019. dec. 21. 17:26
29/46 anonim válasza:
Gimi után elkerültem otthonról és hirtelen senki nem szabta meg hogy mit ehetek, mennyit és mikor. Igazából nagyon gyorsan elég rossz étkezési szokásokat vettem fel. Bulik után pl rendszeresen bekajáltam alvás előtt. Egyetemen a sport sem volt kötelező így az is kikopott a rutinomból. Inkább pihentem otthon szabadidőmben. Tanulás közben persze nassoltam.
Ha mindehhez még hozzávesszük hogy boldog párkapcsolatban vagyok mióta elkezdtem az egyetemet szerintem nem meglepő, hogy kikerekedtem. 184 centimhez voltam 76 kiló és 3 év alatt felhíztam 112-re. Mostanában elkezdtem újra kicsit többet mozogni, de mivel a barátnőmet nem zavarja a súlyom így igazából nem érzem égető szükségét, hogy lefogyjak sajnos.
2019. dec. 22. 17:17
30/46 anonim válasza:
Tiniként nem ettem szinte semmit, csont és bőr voltam, aztán helyreállt a lelkivilágom, rájöttem, hogy enni jó és elkezdtem átesni a ló túloldalára, ezt követően egyetemre mentem, a napi mozgásom leszűkült az egyetem és koli közötti 100 méterre és sokat ettem az is tészta volt pizza és szendvics. Ez a történet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!