Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Őszintén! Mi az oka annak,...

Őszintén! Mi az oka annak, hogy meghíztál?

Figyelt kérdés

2019. dec. 20. 16:02
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
90%

1. alkalom: nem figyeltem magamra, csak hirtelen egy nap azon kaptam magam hogy amikor evek utan ujra biciklire ultem, a terdem a hasamba utkozott tekreskor :D

2. alkalom: szakitas utani depresszio

2019. dec. 20. 16:06
 2/46 anonim ***** válasza:
92%
Nem voltam jól lelkileg, sokat nasiztam, többet is ettem. De ahogy elkeztem odafigyelni erre, lement a felszedett felesleg.
2019. dec. 20. 16:20
 3/46 anonim ***** válasza:
94%

Gyerekként anyám hízlalt fel.

Középiskolás koromban bejárós voltam, azért híztam el. Korán keltem, az iskolában nemigen ettem, mert pofátlan, éhenkórász osztálytársaim voltak. Hazaértem délután, bezabáltam, lefeküdtem aludni, felébredtem, megint ettem, elmentem fürödni, aztán megint aludtam. Legkedveltebb időtöltésem az alvás volt, annyira kimerített a korán kelés, hiába feküdtem le időben, csak ettem és aludtam.

2019. dec. 20. 16:35
 4/46 anonim ***** válasza:
90%

Zabálok. Édességet főleg.

Amióta meg nem tudok mozogni (beteg a lábam), azóta végképp eldurvult a helyzet.

2019. dec. 20. 16:36
 5/46 anonim ***** válasza:
86%

Miért kell külön kiemelni, hogy őszintén?

Azért híztam meg, mert sokat zabálok. Mi másért?

Imádok enni, mozogni meg utálok. Ha bármelyik máshogy lenne, biztosan nem lennék ekkora! Remélem, eléggé őszinte volt, mert ennél őszintébb már nem tud lenni!

2019. dec. 20. 16:39
 6/46 anonim ***** válasza:
38%
Magyarország jobban teljesít, így én is hízok.
2019. dec. 20. 16:56
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem voltam vékony, gyerekként sem. Az evés örömet okoz, én meg nem mindig ismerem a mértéket.
2019. dec. 20. 17:02
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Rohanok, nem figyelek magamra, munka közben "akut éhhalál" ellen sok CH-t eszem. Rendesen kellene főzni, és minden nap magammal vinni, de ehhez sosem érzek huzamosabb ideig elég erőt.
2019. dec. 20. 17:04
 9/46 anonim ***** válasza:
96%
Fene tudja mi történt...vagyis de!Szülésig sosem voltam túlsúlyos,még duci sem.Aztán szülés után valami történt,elkezdtem hízni,nem terhesség alatt,hanem szülés után.Rengeteg probléma,rengeteg édesség!Sok-sok évvel vagyok szülés után és most megpróbálom...két hónapja edzek,figyelek az étkezésre.Most sikerül!😀
2019. dec. 20. 17:15
 10/46 Flagstaff ***** válasza:
96%
Mert mindent megeszek, ami a szemem elé kerül, plusz finom borocska vacsorához, söröcske a filmhez, Martini lazításhoz... Hiába az aerobic, bringa, futás, jump, úszás, kondi, ennyit nem tudok lemozogni. De legalább úgy nézek ki, mint egy tank, mert nem csak dagi vagyok, hanem állati izmos is. :D
2019. dec. 20. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!