Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor érhetem már el azt a...

Mikor érhetem már el azt a külsőt, hogy megfeleljek magamnak? Meddig fog ez tartani? Soha nem lesz vége ennek?

Figyelt kérdés
4-5 kg felesleggel küzködöm, már jó ideje. Sehogy nem tűnik el a problémás részekről a felesleg. (comb, fenék, csípő, has) Iszonyat lelki ismeret furdalásom van. Anyu palacsintát sütött, és nem bírtam ki, hogy ne egyek belőle. 3 palacsintát bevágtam. Most 3/4 ed 11 kor... Máskor 6 óra után, még egy almát se merek megenni. Hónapok óta, alig eszek, tudom, hogy nem épp a legegészségesebb dolog, de már tényleg csak így tudom elképzelni, hogy egyszer elérem végre amit akarok! Van hogy hetekig napi 4-500 kalóriát eszek. És akármennyire is gyenge vagyok elmegyek futni/biciklizni, általába ezt a kettőt szoktam, de inkább futok. 30 perc a min. és ha épp többet eszek akkor 1 óra is megvan.Ezeket szoktam enni: gyümölcs, zöldség, túró, néha zabpehely, csirkehús. És úgy, hogy naponta 3x de összesen ne legyen több 500 kalóriánál. És így se tűnik el :( Pedig rengeteg akaraterőm van, és nem is szoktam csalni. Ma egész nap 3 almát ettem 1 pohár tejjel. Bicikliztem 3 órát. (tényleg annyit) Este mégis mikor tükörbenéztem, majdnem sírőgörcs kapott el, hogy, hogy nézek ki :( Annyira elvoltam keseredve, hogy tényleg nem érdekelt már az egész, úgy voltam vele, ha már ezek után nem fogytam le akkor nem lehet semmi bajom 1-2 palacsintától. Most meg olyan bűntudatom van :( És tudom, hogy holnaptól kezdődik az egész előröl, és reménykedek tovább, hogy egyszer végre boldogan nézek majd tükörbe :( Mindent megteszek érte, csak írjatok kérlek Titeket tanácsokat! Egyszer már véget akarok vetni ennek! Nem szeretnék így élni életem végéig, hogy undorodnom kelljen magamtól. Senkire se számíthatok:(
2010. júl. 19. 22:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Drágám... Menj el plasztikai sebészhez, és vetesd ki a medence csontodat! Nézd már meg jobban a két képet, amit belinkeltél! Az elsőnek olyan alakja, van mint neked (körte), a másodiknak meg homokóra. Teljesen más típus. Nem tudsz olyan lenni. Fogadd el magad így.
2010. júl. 20. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!