Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor érhetem már el azt a...

Mikor érhetem már el azt a külsőt, hogy megfeleljek magamnak? Meddig fog ez tartani? Soha nem lesz vége ennek?

Figyelt kérdés
4-5 kg felesleggel küzködöm, már jó ideje. Sehogy nem tűnik el a problémás részekről a felesleg. (comb, fenék, csípő, has) Iszonyat lelki ismeret furdalásom van. Anyu palacsintát sütött, és nem bírtam ki, hogy ne egyek belőle. 3 palacsintát bevágtam. Most 3/4 ed 11 kor... Máskor 6 óra után, még egy almát se merek megenni. Hónapok óta, alig eszek, tudom, hogy nem épp a legegészségesebb dolog, de már tényleg csak így tudom elképzelni, hogy egyszer elérem végre amit akarok! Van hogy hetekig napi 4-500 kalóriát eszek. És akármennyire is gyenge vagyok elmegyek futni/biciklizni, általába ezt a kettőt szoktam, de inkább futok. 30 perc a min. és ha épp többet eszek akkor 1 óra is megvan.Ezeket szoktam enni: gyümölcs, zöldség, túró, néha zabpehely, csirkehús. És úgy, hogy naponta 3x de összesen ne legyen több 500 kalóriánál. És így se tűnik el :( Pedig rengeteg akaraterőm van, és nem is szoktam csalni. Ma egész nap 3 almát ettem 1 pohár tejjel. Bicikliztem 3 órát. (tényleg annyit) Este mégis mikor tükörbenéztem, majdnem sírőgörcs kapott el, hogy, hogy nézek ki :( Annyira elvoltam keseredve, hogy tényleg nem érdekelt már az egész, úgy voltam vele, ha már ezek után nem fogytam le akkor nem lehet semmi bajom 1-2 palacsintától. Most meg olyan bűntudatom van :( És tudom, hogy holnaptól kezdődik az egész előröl, és reménykedek tovább, hogy egyszer végre boldogan nézek majd tükörbe :( Mindent megteszek érte, csak írjatok kérlek Titeket tanácsokat! Egyszer már véget akarok vetni ennek! Nem szeretnék így élni életem végéig, hogy undorodnom kelljen magamtól. Senkire se számíthatok:(
2010. júl. 19. 22:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
amíg az agyaddal van baj addig hiába minden. nem leszel boldog tükörbenézéskor.. 4-5 kg felesleg? ugyanmár ez vicc, csak te látod, nyilvánvalóan. tudom én h sokan szeretnék csontvázként látni maguk, de hidd el, eljön annak is az ideje.. addig meg hagyj fel ezzel a hülye életmóddal. tényelg jó tanács, nem oltogatás!
2010. júl. 19. 23:10
 2/21 anonim ***** válasza:
58%
sport sport sport és nem koplalni kell!!! ezért nem fogysz!!! 1200 kalória minimum, ami sok fehérjéből, zölsdségből, gyümiből álljon,mellé sok folyadék. 6 után lehet enni, még akár 8kor is ha 11kor fekszel le. te tipikusan azt csinálod, hogy éhezteted magad (persze attól nem lesz szebb a tested és nem is nagyon fogysz egy idő után) aztán mivel nincs eredménye az éhezésnek akkor meg olyat eszel amit nem kéne este. ha ma rendesen ettél volna 4-5 alkalommal kis adagot és nem csak 500 kalóriát akkor jobban is éreznéd magad a bőrödben. nem ész nélkül kell koplalni, aztán meg sírni. ha nekem nem hiszel menj el egy konditerembe kérdezz meg egy edzőt vagy egy dietetikust. a fogyáshoz enni kell( csak az nem mindegy mit) és sportolni.
2010. júl. 19. 23:32
 3/21 anonim ***** válasza:

Ez egy betegség, amibe bele is halhatsz, vagy súlyos, maradandó sérüléseket is szerezhetsz (pl látásromlás a vitaminhiánytól). Sérült az önképed, kövérebbnek látod magadat, mint amilyen vagy. Napi 500 kalória mellett egy csontsovány gebe lehetsz kiálló bordákkal. A fejedben van a baj.

Keress rá arra a neten, hogy anorexia.

Kérlek, kérj szaksegítséget egy pszichológustól!

2010. júl. 20. 00:16
 4/21 anonim ***** válasza:
És az a súlyfelesleg pontosan mennyi kilóban értendő hány cm-hez?
2010. júl. 20. 00:32
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát pontosan nem tudom mennyi, ránézésre gondolom olyan 4-5 kilónak, a hasam nem lapos, a csípőmön is van pár centi +, meg a combom is lehetne vékonyabb akár 4-5 centivel.
2010. júl. 20. 01:04
 6/21 anonim ***** válasza:
Nagyon igaz!a problema a fejedben van!4-5 kilo,es undorotsz magadtol,nem durva ez?tudod ki volt undorito,Ursula a Dr Bubobol!:)azert nem fogysz,mert a szervezeted ehezik,es azt a szerencsetlen 500 kaloriat ugy-ahogy megprobalja tartalekolni.nincs meg hianybetegseged?szerintem eloszor is az onbizalmad kell rendbehozni, aztan az egeszseged,foleg az anyagcseredet.szenhidratot egyel delelott (teljes kiorlesu kenyer,burgonya,rizs,gyumolcsok,durumteszta)delutan-este feherjet (sovany husok,hal,sovany tejtermekek,zoldseg). ajanlom neked Norbi Update taplalkozasi rendszeret vagy a mediterran-dietat. fogadd el hogy no vagy,es ez a par kis zsirparna kell is oda!biztos vagyok benne h nem vagy kover. probalj meg egy egeszseges eletmodot kovetni,fogyni is fogsz az emlitett modszerekkel,egesz mashogy fogod latni a dolgokat.sok sikert!
2010. júl. 20. 01:30
 7/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy deréktól felfelé tökéletesnek látom magam, tényleg nem felvágásképp. De teljesen elégedett vagyok. Szép vékony mindenem, még kicsit a bordáim, és a mellkas csontom is kilátszik...Talán a karomon van még egy kis háj. De az is szép izmos. Tehát nem avval van a baj. Hanem deréktól lefele, a csípőm eredetileg nem széles mert a csontom kicsit kiáll és látom, hogy nem széles, de a háj miatt ami rajta van már az :( a combom belsején is rengeteg van. és a fenekemből is szeretnék lefaragni, csak azt nem tudom , hogyan érhetném ezt el :((((((( Akkor már biztos elégedett lennék!
2010. júl. 20. 02:19
 8/21 anonim ***** válasza:

00.32-es vagyok.

Úgy értettem, hogy hány kg vagy összesen, és ehhez hány cm magas?

Az alakoddal nem nagyon tudsz semmit csinálni, max annyit, hogy elfogadod, ugyanis amit leírtál, úgy hívják, hogy körte típusú testalkat. Tornázz sokat, csinálj comb-fenék gyakorlatokat, és szép izmos lesz a lábad, de főleg fogadd el magad!

2010. júl. 20. 02:41
 9/21 A kérdező kommentje:
160/ 49, hát tudom, hogy a "típus"-on nehezen lehet változtatni, de olyan nincs, hogy valaki ne tudjon lefogyni. Ezért nem adom fel...
2010. júl. 20. 02:59
 10/21 anonim ***** válasza:
160 centi és 49 kiló vagy? És te ebből fogyni akarsz? Inkább izmosodj. És akkor feszes leszel. tehát egyél sok fehérjét, és sportolj. Amúgy meg azzal, hogy koplalsz még jobban leállítod a fogyást. A végén anorexiás leszel és meghalsz. :S
2010. júl. 20. 04:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!