Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor érhetem már el azt a...

Mikor érhetem már el azt a külsőt, hogy megfeleljek magamnak? Meddig fog ez tartani? Soha nem lesz vége ennek?

Figyelt kérdés
4-5 kg felesleggel küzködöm, már jó ideje. Sehogy nem tűnik el a problémás részekről a felesleg. (comb, fenék, csípő, has) Iszonyat lelki ismeret furdalásom van. Anyu palacsintát sütött, és nem bírtam ki, hogy ne egyek belőle. 3 palacsintát bevágtam. Most 3/4 ed 11 kor... Máskor 6 óra után, még egy almát se merek megenni. Hónapok óta, alig eszek, tudom, hogy nem épp a legegészségesebb dolog, de már tényleg csak így tudom elképzelni, hogy egyszer elérem végre amit akarok! Van hogy hetekig napi 4-500 kalóriát eszek. És akármennyire is gyenge vagyok elmegyek futni/biciklizni, általába ezt a kettőt szoktam, de inkább futok. 30 perc a min. és ha épp többet eszek akkor 1 óra is megvan.Ezeket szoktam enni: gyümölcs, zöldség, túró, néha zabpehely, csirkehús. És úgy, hogy naponta 3x de összesen ne legyen több 500 kalóriánál. És így se tűnik el :( Pedig rengeteg akaraterőm van, és nem is szoktam csalni. Ma egész nap 3 almát ettem 1 pohár tejjel. Bicikliztem 3 órát. (tényleg annyit) Este mégis mikor tükörbenéztem, majdnem sírőgörcs kapott el, hogy, hogy nézek ki :( Annyira elvoltam keseredve, hogy tényleg nem érdekelt már az egész, úgy voltam vele, ha már ezek után nem fogytam le akkor nem lehet semmi bajom 1-2 palacsintától. Most meg olyan bűntudatom van :( És tudom, hogy holnaptól kezdődik az egész előröl, és reménykedek tovább, hogy egyszer végre boldogan nézek majd tükörbe :( Mindent megteszek érte, csak írjatok kérlek Titeket tanácsokat! Egyszer már véget akarok vetni ennek! Nem szeretnék így élni életem végéig, hogy undorodnom kelljen magamtól. Senkire se számíthatok:(
2010. júl. 19. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen egyetértek az utolsó válaszolóval, h végül anorexiás leszel és annak nem lesz jó vége! Most az az első dolgod, h az anyagcserédet visszahozd a halálból nekem is volt ilyen, mert én is sokáig koplaltam a lényeg, hogy egyél rendesen naponta 5* keveset és mellette mindenképpen sportolj v tornázz és az majd egy picit felpörgeti az anyagcseréd + igyál nagyon sok vizet teát nekem is így volt és egy idő után visszaállt a normális rendszer! Ne tedd tönkre magad!
2010. júl. 20. 05:28
 12/21 anonim ***** válasza:
hallod okoska.. olyan márpedig van hogy ilyen típus vagy és NEM TUDSZ onnan lefogyni ahonnan akarsz. ugyanis én is ilyen vagyok. én is belementem ebbe az ökörségbe amit te csinálsz. koplaltam. deréktól felfelé minden csontom kivolt, egy maréknyi zsír nem volt rajtam (mellem se volt), DE a combom akkor is vastag volt!! kórházba is kerültem emiatt. HAGYJ FEL EZZEL! kérlek, ne ess Te is ebbe a hibába. fogadd el magad. nő vagy, nem szálkás alakra vagy teremtve. ez van. dolgozd fel.
2010. júl. 20. 07:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki kevés kiló, még lehet rajta zsír. Linkelhetnél esetleg egy képet arc nélkül, lehet hogy tényleg te látod rosszul a helyzetet. Egyébként megértem a problémádat, olyan alkat vagyok mint te, ez a tipikus körteforma, nekem is főleg a combom belsejére, a fenekemre és a hasamra rakódik a fölösleg, felül meg vékonyabb vagyok. Tavaly 164 centihez 48 kiló voltam, és a combomon belül akkor is volt. Ezen súlyzós edzéssel tudsz változtatni, úgy, hogy egyrészt javítasz az arányokon, másrészt ha nagyobb lesz az izomzatod, könnyebben lemegy máshonnan a felesleg. DE most nagyon keveset eszel, nem csodálom, hogy raktároz a szervezeted, és nem is értem, honnan van ennyi energiád. :S Végezz súlyzós edzést felsőtestre is (nagyobb súlyokkal), és iktass be guggolásokat, kitöréseket, és fenékformáló gyakorlatokat kis és közepes súlyokkal, ha azokat eddig nem csináltad! Ja, és minimum 1200 kalória SOK fehérjével, ahogy már mondták is, de fokozatosan emeld! Egyébként meg soha ne add fel, mert így maximum csak javíthatsz a helyzeten, de semmiképp nem ronthatsz! És még annyit, hogy sokkal szebb egy feszes izmos, vastagabb comb, mint egy löttyedt fogpiszkálóláb. Szerintem. :)
2010. júl. 20. 11:19
 14/21 A kérdező kommentje:
egyébként, én se értem, hogy van ennyi energiám :O kitörős, guggolós gyakorlatokat azért nem nagyon szeretem, mert azt mondják az vastagytja a combot. és nekem már így is elég izmos...sőőt szerintem még sok is rajta az izom, abból is szívesen lefaragnék. képet sajnos nem tudok linkelni mert elromlott a telefonom. de keresek egy hasonló alkatot esetleg... mindenesetre köszönöm a válaszokat. bár nem tudom úgy elképzelni a napomat, hogy 5x egyek :S
2010. júl. 20. 11:45
 15/21 A kérdező kommentje:

na kb ilyen az alakom

[link]

a combom teljesen mintha csak az enyémet látnám.

meg a feneke is, nekem talán a csípőmön több a háj :(

Tudom, hogy sokan a két kezüket összetennék ilyen alakért. És nyugodtan lehet oltogatni, hogy nem vagyok normális, hova akarok fogyni stb... De egyszerűen képtelen vagyok elfogadni magam, nem csontváz akarok lenni, csak vékony :(

pl. mint ő:

[link]

annyira szép:( és tudom, hogy egyszer én is így fogok kinézni, csak azt nem ,hogy érhetem ezt el...

Nincs valami olyan módszer amihez nem kell enni? Mert valahogy képtelen vagyok összefüggésbe kötni az evést és a fogyást...

2010. júl. 20. 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát pedig Christinával semmi gond nincsen. Elárulom neked, hogy a modellek valójában hájasak. Majd figyeld meg, ahogy mennek a kifutón, reng a lábukon a bőr meg a zsír. Viszont nincs rajtuk SEMMI izom, mivel koplalnak állandóan. Undorítóak. De ha ilyen akarsz enni, akkor ne egyél és ne is sportolj. :S csak koplalj és ne mozogj, akkor lemegy az izom is. ha tényleg olyan alakod van, mint az első képen, akkor sztem tedd össze a két kezed, és ne akarj a másodikra hasonlítani mert az undorító. Pedig én irtózom a hájtól...
2010. júl. 20. 12:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan az alakom :( És egyáltalán nem vagyok megelégedve vele. Christina is szebb volt vékonyabban, szerintem ez a kép, szülés után készült róla, és elrettent a tudat, hogy 17 éves létemre olyan alakom van mint egy olyan nőnek aki már szült :(
2010. júl. 20. 12:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Hogyha tényleg folytatnám ezt amit eddig, hogy 500 kcalt eszek, és nem tornáznék mellette akkor ugye nem is izmosodnék, de eltűnne a háj? Én nem szeretnék izmos lenni.
2010. júl. 20. 12:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Próbáld ki... de lötyögni fog a bőröd és nem leszel feszes. De az 500 kalória akkor is kevés! :S Majd jól kidőlsz egyszer, vagy összeszedsz valami betegséget. Először inkább emeld meg a kalóriát és sportolj tovább. Adj magadnak pár hetet, mert lehet h raktározol, azért nem megy le a maradék zsír. Ha nem sikerül, ráérsz még koplalni!
2010. júl. 20. 16:59
 20/21 anonim válasza:

Na én meg úgy nézek ki, mint a csaj a 2. képen...A legtöbb embernek nem tetszik. Hidd el.

16/L

160cm/40kg

2010. júl. 20. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!