Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok 178 centi...

15 éves lány vagyok 178 centi és 52 kilo. Ez ideális vagy milyen a magasságomhoz képest?

Figyelt kérdés
Nem érzem jól magam a bőrömben, pedig mindenki szerint sovány vagyok.
2010. júl. 17. 19:07
1 2
 11/17 anonim válasza:

15 vagyok 173 cm és 61 kg...mindenki 55nek néz igy is mondják h hizhatnék,pedig van kerek mellem és fenekem de a csontjaim nehezek,és vastagok.

sztem te tul vékonyvagy..bocsika:S

2010. júl. 20. 15:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát, a combomat eléggé vastagnak érzem, pedig minden nap tornázom...

És igen, lehet hogy lassan az anorexiához közelítek sajnos. Alig eszek már valamit..Tudom, tudom hülye vagyok :D

2010. júl. 20. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Alig eszel valamit? Hadd gratuláljak. Majd később arra sem lesz energiád, hogy felállj, minden gondolatod a kaja körül forog, nem tudsz koncentrálni semmi másra, ingerült leszel mindenkivel, kifordulsz magadból, de legalább még soványabb leszel, holott már most kórosan az vagy - na akkor éred el a célodat. Már nem sok van, hajrá. Persze mielőtt belehalsz, majd írd meg, valójában mennyi boldogságot okozott a dolog.
2010. júl. 20. 20:47
 14/17 A kérdező kommentje:

Hidd el,hogy nem direkt csinálom, nagyon nem!

Majd ha neked is ilyen lesz, akkor írd meg oké, hadd nevessek egy jót...csak az a baj, hogy ilyeneknek sose lesz...

És nem tesz boldoggá, kicsit sem, de nem tudok ellene tenni, sajnálom.Ennyi.

2010. júl. 20. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
túrót nem tudsz ellene tenni. ne sajnáltasd magad. ez az egész "betegség" egy magadnak bebeszélés. a saját elméd manipuilálod, és még akkor sajnáljanak. szánalmas vagy (IGEN BENNE VOTLAM ÉN IS! mielőtt jönne a hiszti. csak nekem megjött az eszem és átláttam a dolgokat időben)
2010. júl. 20. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:

20:47 vagyok. Képzeld én is átéltem.

És ki nem állhatom azokat, akik nem ismerik fel, hogy bajban vannak, csak sajnáltatják magukat, 'á én ez ellen úgy sem tudok semmit tenni' - hozzáállással.

Ne mondja nekem senki, hogy ebből nem lehet kimászni, mert én is megtettem. De nem úgy, hogy fűnek-fának bizonygattam, nekem milyen rossz. Én akartam, te nem akarod, ez a különbség kettőnk között.

2010. júl. 21. 10:28
 17/17 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen szedj föl 1-2 kg-ot:Dnem kell sokat de sokkal jobban fogod érezni magad ha,formásabb leszel...kicsit tényleg vékony vagy:/:S:D
2010. júl. 23. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!