Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok 178 centi...

15 éves lány vagyok 178 centi és 52 kilo. Ez ideális vagy milyen a magasságomhoz képest?

Figyelt kérdés
Nem érzem jól magam a bőrömben, pedig mindenki szerint sovány vagyok.
2010. júl. 17. 19:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, hát elég sovány vagy.

Ha fiú lennél azt mondanám, hogy 10 kilót felszedhetsz, akkor is sovány leszel. De lány esetében is mondjuk 5 + áfa kiló legalább rád férne.

2010. júl. 17. 19:22
 2/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy ilyen magasság mellet ilyen súllyal nem érzed jól magad, az nem a kilóidnak köszönhető.

Vagy testképzavarod van, vagy a lelkedben van probléma. Ott kell keresni a megoldást.

2010. júl. 17. 19:29
 3/17 anonim ***** válasza:

Számok alapján elég nehéz megmondani, hogy hogy nézel ki, de elég sovány lehetsz. Én 160 centihez vagyok 50 kiló, és deréktól fölfelé szinte minden csontom kilátszik.

Próbáld meg elfogadni magad, és kezdj el valamit sportolni, ha eddig nem tetted volna. Egy kis plusz izom nem fog megártani, a sport pedig a lelkednek is jót fog tenni. :)

2010. júl. 17. 20:10
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Minden nap tornázok, átlag fél-háromnegyed órát itthon és kétszer egy héten gyógytesire járok. És tényleg jobb lett :D

Próbálom elfogadni magam, de eléégé önbizalomhiányos vagyok, sajnos :P

2010. júl. 17. 20:14
 5/17 anonim ***** válasza:
hát a sovány elég enyhe kifejezés.. próbáld elfogadni magad, én ilyen marhajó arányokkal ne parázz :)
2010. júl. 17. 21:38
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem van egy bnőm, ő is olyan magam, mint te, és 55kg. 15 éves ő is.

És hát elég vékony. Mondjuk most lehet szedett magára egy kicsit, szóval nem biztos hogy 55 kg.

Szóval felszedhetnél egy kicsit azért.

2010. júl. 18. 00:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem fogok kertelni te nem genetikailag vagy ilyen nem jó ez így neked szóval én egy orvost ajánlanék és nem bántásból írtam! Nővérem sokkal alacsonyabb és mégis 52 kiló és bomba jól néz ki, te szerintem sovány vagy! Ha nem akarod, h a végén táplálkozási zavaraid legyenek akkor tényleg segítség lenne az az orvos, mert aki ilyen adatokkal rendelkezik az 1000%, h nem kövér!
2010. júl. 18. 05:32
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :P:D
2010. júl. 18. 19:49
 9/17 anonim ***** válasza:

én 177 cm vagyok és voltam már 47 kg és 55 kg is.. hát én mind 2vel nagyon vékony voltam.. szóval szerintem te is az vagy.

nyugodtan hízhatnál egy picit,

2010. júl. 19. 19:46
 10/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt kiszámíthatod.

Egyébként szerintem nem kell aggódnod, majd nőiesedsz, és alakul a súlyod.

Mondjuk amit írtál, az gyanús: nem érzed jól magad, "pedig"? Vagyis kövérnek érzed magad? Mert az baj.

Akkor csak egy lépésre vagy az anorexiától.

Vagy a soványságod miatt nem érezd jól magad?

2010. júl. 20. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!