Hogyan fogyhatnék?
Én aktív sportolàs mellett is hízàsnak indultam még kisgyerekként, mert rossz minőségű volt az étrendem. Fehérlisztes tészta, fehér kenyér, fehér rizs, krumpli. Rengeteg szénhidràt:(
Az étrenden kell vàltoztatni. Jó minőségű szénhidràt, fehérje, zsír. Mind fontosak. Sok zöldség, húsok, hal, tojàs, magvak, sajtfélék stb.
Nekem nagyon megnő az étvágyam, mikor ilyen sokat edzek...
Egyszerűen figyelj oda az étrendedre: ne egyél olajban sült cuccokat, gyorskaját, fehér kenyeret és rizst, édességeket, cukros üdítőt, chipseket
Pl
Reggeli: zabkása gyümölcsökkel/ tk kenyér zsírszegény felvágottal/ tojás/ chia puding/ házi keksz
Kisétkezésnek pár db cukormentes keksz/ gyümölcs/ zöldség/ marék olajos mag- edzés előtt egy banán
Ebédre csirkemell, tufu, hal, gomba valami körettel, párolt töldséggel, zöldséges tészta
Vacsira fehérje shake/ leves/ vagy olyasmi, mint reggelire
Sok víz, cukormentes tea, esetleg cukormentes kávé
Kezd el a fentihez hasonló étkezést mondjuk 2 hónapra. Ha nem fogysz, akkor sajnos túl sok kalóriát vittél be, szóval el kezdhetsz kalóriát számolni- kb 1800 legyen kezdésnek. De nem hiszem, hogy ennyi edzés mellet ha így eszel, ne fogynál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!