163cm vagyok, 53 kg körül. Pajzsmirigyes vagyok, szóval ez is közrejátszik. Nem vagyok túlsúlyos, csak szeretnék vékonyabb lenni. Eddig akárhányszor elhatároztam magam pár nap után elment a kedvem(ami nyilván az én hibám). Hogy határozzam el magam? Mit sportoljak? Mit egyek? A családom egyáltalán nem étkezik egészségesen, miket egyek ez alapján?
Cukros ételeket, fehér kenyeret zárd ki az etrendedbol! Vannak appok edzésre! Es nagyon jok! Gondolj arra hogy ha te ezt mindig végig csinálod (kb 10perc) akkor elered azt amit szeretnél! Legyen motivaciod! Nekem is igy sikerült! Hiszek abban hogy te is elered amit szeretnél! Sok sikert!
2019. júl. 22. 16:26
2/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne fogyj màr. Én 166cm vagyok és 58 kg,mindenki azt mondta,hogy ìgy nézek ki a legjobban. Nekem is voltak problémàk a pajzsmirigyemmel,de most normàl és nahyon jól érzem magam ìgy. :)
Jàr el fodràszhoz,kozmetikushoz,körmöshöz és hidd el sokkal jobban fohod érezni magad a bőrödben fogyàs nélkül is.
Meg a pasik nem szeretik a nagyon vékony csajokat! :)
2019. júl. 22. 16:29
3/7 anonim válasza:
Neked egy grammot nem kéne fogyni. De ha formásodni szeretnél, akkor végezz súlyzós edzést és menj le futni, úszni.
2019. júl. 22. 16:32
4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a növésben màr valószínüleg megálltam és folyamatosan csak hízok..egy fél éve is 163 cm voltam és csak 49-50kg.
A környezetemben mindenki vékony, és én is mindig vékony voltam.. a combom sem ér össze, viszont ha jobban megnézem elkezdtem felfedezni narancsbőrt és apró striákat rajta. Ezt más nem látja, de engem nagyon zavar. Ez a fő oka, hogy fogyni szeretnék.
Köszönöm a válaszokat!:)
2019. júl. 22. 17:02
5/7 anonim válasza:
A striák nem fognak fogyástól eltűnni, sőt. Ha most elkezdesz fogyózni, lemegy 2-3 kiló, akkor leállsz vele, pár hónap alatt visszajön a 2-3 kiló, meg még 1-2, aztán újrakezded a fogyókúrát, és így fogsz jojózni szépen felfelé, a végén kétszer akkora leszel, mint most, és ott is striád lesz, ahol nem is gondolnád, hogy lehet. Nézd csak meg a hosszútávfutókat, olyan szottyadt a bőrük, csak úgy lötyög jobbra-balra, hiába nincs alatta egy deka zsír sem.
2019. júl. 22. 17:57
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne a fogyókúra legyen a cel hanem az egészségesebb életmód. Egyel napi 5x kisebb adagokat. Ne egyel feherlisztbol készült peksutemenyeket, kenyeret, tésztát. Ne egyel cukrot, ne igyál cukros üdítőt. Ne egyel annyi zsíros ételt. A megszokott krumplis, rizses koretet valtsd fel egészségesebb alternativakra pl. Saláta, bulgur quinoa, kuszkusz, főzelék. Egyel tobb zöldséget, gyümölcsöt. Igyál 2 l vizet egy nap. Találj vmi mozgást amit szivesen csinálsz pl. Futás, konditerem, spinning, biciklizés, otthon végezhető gyakorlatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!