Hogyan fogyhatnék le?
Negatív kommenteket nem kérek!
Mindig túlsúlyos voltam, de energikus, örökmozgó, villámgyors kövér.
Beteg lettem... Két évig feküdtem. Most 42évesen 150kg vagyok a 160cmhez.
Fuldoklom, nem bírok járni, mindenem fáj.
A futás, torna egyelőre nem kivitelezhető, egyrészt pont a súlyom miatt, másrészt alapbetegségem még mindig a lakáshoz köt, kijárni kb 6éve nem tudok.
Illúzióim nincsenek, de szeretnék 100kg alá menni, h legalább levegőt kapjak, meg a kapuig ki bírjak menni. Ötletek?
Szia! Ilyen esetekben az étrend megváltoztatásával tudsz első körben operálni.
Jómagam csak egy laikus magánember vagyok, nem dietetikus, de saját személyes tapasztalatom alapján a paleolit étrend nekem jó volt annak idején.
Ennek a legfőbb lényege tulajdonképpen a gyorsan felszívódó szénhidrátok és a feldolgozott élelmiszerek mellőzése. Ezt nem reklámozásképp említem, hanem tapasztalati úton. Ami jó ebben, hogy nem terheled feleslegesen a szervezetet sem túlkalóriával, de koplalással sem. És mihelyst energikusabb vagy, utána el lehet kezdeni mozogni, elsősorban séta.
Mellette, szintén tapasztalat, nem reklám, a drchen patika sztűztea forte kapszulája. Gyógynövény és zöldtea tartalma révén a sejtszintű anyagcserét felgyorsítja. Igaz, sokat kakál az ember tőle, de szépen kipucol.
Én időszakos böjtölök két és fél hónapja.
7 kilo ment le. 183cm/94kg -> 87kg - napi kétszer eszem: 3-kor és 5kor kb.
Nem voltam kövér, csak szálkásodni akarok, sikerrel.
Olvass utána! Nem egy nehéz módszer. Sokak fogytak le a te súlycsoportodból is így.
Köszönöm.
Alapvetően az átlagosnál jóval kevesebbet eyzem.
Most 2 egymást követő nap vettem be vízhajtót, 9kgal kevesebbet mutat a mérleg, de ez még a kezdeteknek is nagyon a kezdete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!