Hogyan fogyhatnék le?
Én pl. 20 kilót adtam le mozgás nélkül úgy, hogy az édességeket kiűztem az étrendből.
Az igaz, hogy kellemetlen tud lenni, továbbá élethosszig tartó diétának kell lennie, de működhet.
Más kérdés, hogy az a 20 kiló az felesleg volt, nem a "normál" súlyom.
férfi vagyok.
gondolom a legfőbb szénhidrát forrás gyümölcs, zöldség, rizs legyen?!
Ülő életmódom miatt nem tudok mozogni-ilyen nincs.
Állj fel és kezdj mozogni. Rögtön nem lesz ülő életmódod.
Irodai munkánál sem egész nap a széken tespedni. Állj fel és csapkodd a billentyűzetet állva. Egy bosun vagy egzensúlyozó deszkán. Vagy ülj fitt ball-ra. Használd a lépcsőt lift helyett, szállj le a buszról hamarabb. Mindenkinek van napi 20-30 perce mozogni,hacsak egy dvd-re vagy egy gyors sétára is, de ennyi csak annak nincs,aki nem akarja. Kalóriamegvonással csak löttyedt leszel, nulla izomtömeggel és nulla állóképességgel. Péksütemény:zsír és cukor,nulla beltartalmú üres kalória,amitól csak éhes leszel. Az a baj,ha alapból elutasítod a mozgást,akkor benned nincs elhatározás,nem egészséges életmódot szeretnél,hanem csak egy kisebb számot mutató mérleget. Gondold át jobban,mert egy tested ,egy egészséged van. Ha most nem is érzed magad rosszul,ami késik nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!