Hogy fogyhatnék le?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy éve elkezdtem szedni fogamzásgátlót és meghíztam tőle 60ról 70 kg-ra. Erre persze az is rá segített hogy kevesebbet mozgok. 24 éves vagyok, 155 cm és most 70kg. Nem tudom fogamzásgátló szedése mellett le tudok e fogyni, vagy nehezebben? És ha igen mi válna be legjobban? Nagyon sokmindent olvasok a neten, ilyen olyan otthoni edzéseket de nem tudom beválna e.2019. júl. 3. 16:19
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy leginkább a hasamra hiztam és a csípőmre de a combom is vastagabb lett.
2019. júl. 3. 16:20
2/5 anonim válasza:
Több szex.Az fogyaszt a legjobban👍
3/5 anonim válasza:
Hagyd el a fogamzásgátlót, a barátod biztos megérti hogy fogyni szeretnél és ez akadályoz benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi de nem szeretném elhagyni mivel nem amiatt szedem hanem mert egyébként iszonyatos fájdalmaim vannak amikor megjön és az arcom is nagyon pattanásos volt.
2019. júl. 3. 18:16
5/5 anonim válasza:
Cserébe hormonokkal bombàzod magad... Hàt te tudod. Amúgy àltalànossàgban, hanyagold a finomított szénhidràtokat fehérlisztes tészta, pékàru, fehér rizs, cukros cuccok. Innentől pedig olyan étrendet alakítasz ki amilyet akarsz, ki kell tapasztalni hogy neked személy szerint mi vàlik be. +Rendszeres mozgàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!