Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj, ha fogyáskor az ételek...

Baj, ha fogyáskor az ételek 70%-a a fehérje?

Figyelt kérdés

15/L vagyok és fogynom kellene.160 cm/64kg

CSAK zöldséget, gyümölcsöt, yoghurtot, sovány túrót, sajtot és húst eszem. Problémának számit, ha 70%-ban eszem a tejtermékeket+a húst, 20%-ban mandulát meg egyéb zsirokat, és csak 10-15%-ban szénhidrátot ? Mármint gyümölcsöt és zöldséget ?

2010. júl. 14. 09:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
akkor átba.szott a biosztanárod:D
2010. júl. 14. 10:23
 12/23 anonim ***** válasza:
ja. meg orvosi eredmények is amiket vérvételkor kaptam. biztosan. (amúgy meg minden ember szervezete másként reagál, szóval van akinek télleg nem gond a sok fehérje, de van akinek komoly bajokat okoz)
2010. júl. 14. 10:26
 13/23 anonim ***** válasza:

Gondolom, ezek érdekesek lehetnek:

[link]

[link]

Biztos nem olvasták a hobbisportolók, mert nem tudják, hogy hosszú távon fognak szívni.

2010. júl. 14. 10:26
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
jólvan, nem akarok én vitatkozni. akkor én eszem a "káros" fehéjét, ti meg táplálkozzatok egészségesen zsíroskenyérrel, pacalpörkűttel meg somlóigaluskával... az nem káros, illetve igyatok jó sok alkoholt és minimum 1 doboz cigi/nap!
2010. júl. 14. 10:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Éééérdekes, én sem zsíroskenyéret, sem "pacalpörkűttet", sem somlóit, sem alkoholt, sem cigit nem láttam a cikkekben, de biztos az én hibám, megyek, elolvasom még egyszer, csak benyomok előtte fél kiló gyümölcsöt. :)
2010. júl. 14. 10:47
 16/23 anonim ***** válasza:
10:34 látszik a begyepesedett felfogásodon hogy neked már el is vette az eszed a protein ;) persze nem lehet egészségesen étkezni 6kg fehérje nélkül áá :D
2010. júl. 14. 10:48
 17/23 anonim ***** válasza:
hiába erőlködtök, én meg azt látom hogy nem értetek hozzá:D de nem a ti hibátok, titeket lehet hogy nem érdekel annyira a dolog mint engem. mellesleg nem 6kilo protein kell hanem pl 80 kilos embernek kb 160 gramm. kíváncsi vagyok mennyi gyümölcsből jönne nektek össze ennyi:D nem hogy ennyi még lehet hogy 20 gramm se.
2010. júl. 14. 10:55
 18/23 anonim ***** válasza:
ó hány orvosról hallottam akik mondták h a fehérje káros, meg a kreatin is...
2010. júl. 14. 11:16
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
mindent a többi cuccal egyensúlyban kell fogyasztani és egyiket sem szabad eltúlozni, így a fehérjét sem, ne kerüljön túlsúlyba a többiek mellett. az atkins diéta pl. hosszú távon ezért nyiffant ki különböző szerveket, mert a fehérjén alapul, baromi egészségtelen.
2010. júl. 14. 11:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Valóban lehet csűrni-csavarni, de valóban az egyensúly a lényeg. Semmit nem lehet túlzásba vinni. Fel is pontoztam az előzőt.
2010. júl. 14. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!