Baj, ha fogyáskor az ételek 70%-a a fehérje?
15/L vagyok és fogynom kellene.160 cm/64kg
CSAK zöldséget, gyümölcsöt, yoghurtot, sovány túrót, sajtot és húst eszem. Problémának számit, ha 70%-ban eszem a tejtermékeket+a húst, 20%-ban mandulát meg egyéb zsirokat, és csak 10-15%-ban szénhidrátot ? Mármint gyümölcsöt és zöldséget ?
dehogynem egészséges kedves #1...
épp ez a fogyás lényege. am nem 70% fehérje, mivel a húsban 20% van, tojásban 10% teljtermékekben hasonló...
honnan veszed ezt az ökörséget hogy a sok fehérje káros???
am amit ő eszik egyáltalán nem sok. érdekes mód a hobbisportolóknak sincs semmi bajuk a napi kilónyi hússal...
nagy szakértők járnak ide úgylátom (1. és 3.)...
jól csinálod, csak a tejtermékekkel vigyázz a zsírtartalmuk miatt. mondjuk jó lenne több húst enni, de min1. a gyümölcsökkel is vigyázz a magas gyümölcscukor (fruktóz) tartalmuk miatt, csak mértékkel.
az meg hogy a protein tönkreteszi a vesédet.. kész vicc. vajon az ilyen gyökér emberek honnan szedik az baromságaikat?!
10.12 vagyok újra, persze nem mindegy, hogy 70% pontosan mennyi. Mert ha 2 szelet csirkemell, akkor nyilván nem sok. Ha napi 4 grillcsirkéről van szó, akkor igen.
Kérdezőnek: a zöldségben kevés a szénhidrát, sokkal többet kellene enni, mint 15%. Véleményem szerint a legtöbb gyümölcs sem hízlal (a gyüm.cukor ellenére sem), illetve több előnnyel járnak (rost, vitamin), mint hátránnyal, de ezzel sokan nem értenek egyet. (Nem zavar, mert mint említettem, mindenki magáért felel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!