Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj, ha fogyáskor az ételek...

Baj, ha fogyáskor az ételek 70%-a a fehérje?

Figyelt kérdés

15/L vagyok és fogynom kellene.160 cm/64kg

CSAK zöldséget, gyümölcsöt, yoghurtot, sovány túrót, sajtot és húst eszem. Problémának számit, ha 70%-ban eszem a tejtermékeket+a húst, 20%-ban mandulát meg egyéb zsirokat, és csak 10-15%-ban szénhidrátot ? Mármint gyümölcsöt és zöldséget ?

2010. júl. 14. 09:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
nem egészséges
2010. júl. 14. 09:14
 2/23 anonim ***** válasza:
0%

dehogynem egészséges kedves #1...

épp ez a fogyás lényege. am nem 70% fehérje, mivel a húsban 20% van, tojásban 10% teljtermékekben hasonló...

2010. júl. 14. 09:46
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
jah.. tök egészséges ha hazavágod a veséd a túlzott fehérjeadaggal :DD a fogyásnak az ésszerűsség a lényege, nem az eszetlen proteinbevitel.
2010. júl. 14. 09:49
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

honnan veszed ezt az ökörséget hogy a sok fehérje káros???

am amit ő eszik egyáltalán nem sok. érdekes mód a hobbisportolóknak sincs semmi bajuk a napi kilónyi hússal...

2010. júl. 14. 10:05
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

nagy szakértők járnak ide úgylátom (1. és 3.)...

jól csinálod, csak a tejtermékekkel vigyázz a zsírtartalmuk miatt. mondjuk jó lenne több húst enni, de min1. a gyümölcsökkel is vigyázz a magas gyümölcscukor (fruktóz) tartalmuk miatt, csak mértékkel.

az meg hogy a protein tönkreteszi a vesédet.. kész vicc. vajon az ilyen gyökér emberek honnan szedik az baromságaikat?!

2010. júl. 14. 10:06
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
utolsónak: magazinokból ahol szendvics emg színdiétákat protezsálnak.
2010. júl. 14. 10:08
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Annak volt igaza, aki szerinte a túlzott fehérjebevitel káros. Igenis az, attól, hogy mások is hülyék, nem muszáj elhinni, hogy igazuk van, mert mindenki maga viseli a következményeket, akkor is, ha mástól kapott rossz tanácsot. A túl sok fehérje anyagcserezavart és még egy csomó mindent okozhat, pl. köszvényt is. Két kérdés megválaszolása közben utána lehet olvasni.
2010. júl. 14. 10:12
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
köszi:D tudom hogy a Nők Lapja meg a Kiskegyed megírja, ez csak olyan költői kérdés volt:D
2010. júl. 14. 10:14
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

10.12 vagyok újra, persze nem mindegy, hogy 70% pontosan mennyi. Mert ha 2 szelet csirkemell, akkor nyilván nem sok. Ha napi 4 grillcsirkéről van szó, akkor igen.

Kérdezőnek: a zöldségben kevés a szénhidrát, sokkal többet kellene enni, mint 15%. Véleményem szerint a legtöbb gyümölcs sem hízlal (a gyüm.cukor ellenére sem), illetve több előnnyel járnak (rost, vitamin), mint hátránnyal, de ezzel sokan nem értenek egyet. (Nem zavar, mert mint említettem, mindenki magáért felel.)

2010. júl. 14. 10:16
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
nem olvasok olyan szarokat, kedves nagyokosok. egyszerűen én jártam biológiaórára..
2010. júl. 14. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!