Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Szerintetek hány kiló fogyás...

Dromedarbalu kérdése:

Szerintetek hány kiló fogyás amit már észre lehet venni?

Figyelt kérdés

Elhatároztam magam a diétával mert ahogy elkezdtem komolyan sportolni 4.5 éve bizony ráálltam egy olyan étrend re ami nagyon sok :)

Heti 8 edzés + 5 tesivel nem volt gond.

De kihagytam sérülés miatt kb 11 hónapot és 16 kilót szedtem fel.

Hogyismondjam zavar de nem gyengén.

78 kilóról 94 kilóra.

A bmi index szerint 78 az ideális testsúly tartomány felső határa számomra. (Futas.net)

Az orvosom szerint nem a rendszeres sport miatt.

Most hogy újra elkezdtem sportolni vissza szeretnék fogyni.

(Úszok és vízilabda heti 5-8 edzés +skola)

2014. febr. 14. 18:42
1 2
 1/12 anonim válasza:
Rajtam amikor +15kilóból adtam le, már 4 kiló körül látszott a változás. Nekem főleg az arcomon, nem volt annyira pufi.
2014. febr. 14. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Magasságfüggő illetve legfőképp attól, hogy MIBŐL megy le annyi kiló.

5 kg zsírból vagy izomból, nagyon nem mindegy. ;)

2014. febr. 14. 20:28
 3/12 A kérdező kommentje:

Újra elkezdtem a sportot. Heti 5-8 edzés + 5 tesi mozgás van étrendem nem a lég egészségesebb de nem is volt az soha.

Húst eszek hússal azaz fehérjére sem lehet panasz

Ennyi sport mellett csaknem az izmomból fogok veszíteni

2014. febr. 14. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Ennyi sport mellett csaknem az izmomból fogok veszíteni

Pedig igen, ha nem jo sportot muvelsz.

Lany vagy? Elmultal 30? Mert ha igen, akkor sajnos ugy vagyunk ossze rakva, hogy 30on tul evi fel kilo izmot veszitunk, amit csak az akadalyoz meg, ha edzuk az izmainkat. Ha csak kardiozol, akkor nem epitesz uj izmot, es akkor bizony fogsz izombol is vesziteni. Nem tudom mit sportolsz, de mindenkepp sulyzos edzest is be kell iktatni.

2014. febr. 14. 22:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen kell súlyzós edzés, én is rengeteg helyen olvastam hogy aki fogyni akar és van valami izomalapja az kardiózzon de mellé legalább 2-3 nap súlyzós edzés legyen vagy saját testsúlyos edzés.

Én a fegyencedzést csinálom, mert a súlyzós edzések kinyírják az izmokat, nem fejlődnek rendesen, plusz ilyenkor nem tömegelni kell, hanem szálkásítani. Konditerembe nincs időm lejárni maximum hetente egyszer akkor meg olyan tömeg van hogy elférni nem lehet.

Én otthon csinálom a fegyencedzést, kardio nálam lépcsőzésből és futásból áll. Lépcsőzni a munkahelyemen szoktam acélbetétesbe az elég jó, futni meg a város szélén a mezőn a földes úton az valamelyes részt kíméli a térdet.

2014. febr. 15. 00:08
 6/12 anonim ***** válasza:

ekkora súlytöbblet ilyen gyorsan a szív érrendszert is megterheli elég rendesen edzés nélkül,de még edzés mellett is,úgyhogy ez valóban nem túl egészséges.

a bmi-t egyszer és mindenkorra felejtsd el,főleg ha sportoló voltál és leszel ismét.

testzsírt mérünk,ez alapján határozzuk meg a felesleg mennyiségét.

-10 kiló ami rendesen észre vehető ruhában.

vékonyabb lesz az arc,csökken a toka.

2014. febr. 15. 01:59
 7/12 A kérdező kommentje:

17 éves fiú vagyok.

Rendszeresen úszok (vizilabdázok) + heti 5 tesi vegyes gyakorlatok.

Ezen kívül rengeteget sétálok vidéki vagyok.

2014. febr. 15. 09:27
 8/12 anonim válasza:
26%
Kivered rendszeresen? Nem szabad hagyni hogy a zacsi pangjon, mert attol is hizni lehet. Neked legalabb napi 1x kotelezo.
2014. febr. 16. 15:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Ezt most komolya mondtad?
2014. febr. 16. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát nem mindegy hogy valaki 10 kilót fogy 120 kilóból, vagy 10 kilót fogy 70 kilóból, és persze a magasság függvénye is...

pl én 175 centi vagyok. 120 kilóról indultam. 90 kg vagyok jelenleg, de eddig még senki nem mondott semmit hogy látszana. De nem is érdekel mások véleménye.:)csak a sajátom. Én meg centizem magam és ezáltal tudom hogy ment le felesleg.

2014. febr. 17. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!