Rajtam miért nem látszik 18-20 kiló fogyás?
Biztos, hogy látszik.
Én is sokszor kergettem magam illúziókba, hogy nem is látszik, stb..Még most sem vagyok elégedett, nagyon nem. De hidd el, hogy látszik az. Csak a környezeted érzéketlen, ne törődj velük.
Na, azért a 23 kiló, az tudod mennyi??? Rengeteg!
Talán max azért nem annyira feltűnő, mert még mindig sok van vissza.
Tuti làtszik, ruhàban is érezed kéne. :)
Èn amikor suli alatt 58-ra fogytam 66- ròl van aki észre SR vette, van aki meg aggòdott :)
Amikor szünet alatt fogytam mèg 6 ot, az a csaj aki az elôzô 8 bòl semmit se làtott, megkérdezte hogy ugye nem leszek anorexiás.:D szòval kitartàs
Én 80 kilóról fogytam 60-ra, az sem sokkal másabb, mert én sem érzem a 20 kilót, többet és többet akarok, mert még mindig vannak zsírpárnáim. Persze az emberek körülöttem megjegyzik, mennyit fogytam, milyen jól nézek ki, de én még mindig nem úgy látom. Le kellett cserélnem az egész ruhatáram, de még ez sem lendített át azon a ponton, ahol már elismerném a teljesítményem.
Ez bennünk, lelkileg dől el. Amíg nem tudod elfogadni az új tested, addig ez lesz. Az, hogy neked még nem nagyon vették észre valószínűleg azért van, mert nincs nagy különbség a 100 meg a 80 kiló közt, mind a kettő jó husis. Tarts ki, ne add fel, olyan 10 kiló múlva már csak úgy záporozni fognak a bókok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!