Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Van egy jó kérdésem. Ha...

Van egy jó kérdésem. Ha valaki nem zabál két pofára és mozog rendszeresen, akkor az nem a fogyás "titka"?

Figyelt kérdés

2013. szept. 13. 23:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem alkati kérdés is, mert minden elhízásnak megvan a maga oka, és nem feltétlenül a zabálás vagy a mozgáshiány. Lehet valakinek pl. anyagcsere zavara amiről nem is tud, hiszen a súlyfeleslegén kívül semmi tünete. Én nem zabáltam, mozogtam, de gond volt a zsíranyagcserémmel (ahogyan apámnak is). Amióta egy egyszerű gyógynövényt szedek rá, lement rólam 8 kg..
2013. szept. 14. 00:26
 2/15 anonim ***** válasza:
ÉS te milyen "gyógynővényt" szedsz? Lehet nekemis hasonló problémám lehet én is rendszeresn sportolok, édességet megmindenféle zsíros kajákat mcesis kajákat két éve ettem mivel fiú vagyok ezért izmos vagyok,de van rajtam "zsír" elég sok, pedig már2 éve szigorúan szálkásítok. Úgyhogy nekem is ez lesz szeirntem a probléma amit írtál előző.
2013. szept. 14. 01:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így nem mindenkinél válik be.
2013. szept. 14. 08:19
 4/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Moslék kajákból kevés is kóros anyagcserét, hormonzavarokat tart fent, tehát zsíros testhez és betegségekhez vezet.
2013. szept. 14. 09:14
 5/15 mihaj válasza:
Az akaratod erejetol fugg a testalkatod! erositsd az akaratod!
2013. szept. 14. 14:55
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Hiába pontoztátok le a válaszom, attól hogy valaki összeszorított fogakkal és vas akarattal 5 zsemle helyett csak egyet tol be, még rohadtul szenvedni fog a teste, és ennyi keményítő is kóros vércukorszint ugrálást fog okozni. A glutén 1 zsemlével is káros lesz, ha ez vezet hízáshoz.. ennyi is elég..
2013. szept. 14. 22:48
 7/15 anonim ***** válasza:

A kérdés feltevésének megfogalmazásában benne van a szerintem helyes válasz is.

Csak éppen egyesek szerint ez "olyan primitív" dolog, mármint, hogy nem kell olyan sokat enni.

Persze némileg árnyalja a dolgot, hogy valóban vannak "alkati" szempontok, meg aztán a zsírraktárak kiürülése rendkívül lassú. Valójában a napi táplálék bevitelt csak szigorú ellenőrzés mellett lehet ténylegesen szabályozni. Ha az ember "éhes", akkor az szinte mindent überel és a dagadt ember is úgy érzi, hogy nem evett aznap eleget....

2013. szept. 15. 12:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Persze, ez alkati kérdés is, bélbaktériumok is lehetnek, hormon, genetika, a rossz minőségű étel. Igaz. De! Nekem ne mondja azt senki, hogy egy 120 kg-os ember ugyanannyit eszik, mint egy 80 kg-os, aki pl hasonló magas és nemű, korú stb., mert azt lehetetlen. Az inkább hihető, hogy 120 kg helyett 110 a másik, aki alkatilag különbözik, de orbitális különbségek nem lehetnek két ember között. Nem életszerű, ha valaki egy zsemlét, két banánt, meg egy almát eszik egész nap, akkor is mázsás.
2013. szept. 15. 21:29
 9/15 anonim ***** válasza:

"Nem életszerű, ha valaki egy zsemlét, két banánt, meg egy almát eszik egész nap, akkor is mázsás."

Igaz, nem életszerű. De nézz utána a tápanyaghiánynak, éhezésnek, hogy az mennyire jó, és milyen egészséget hozna a mázsás embernek..

2013. szept. 16. 07:46
 10/15 anonim ***** válasza:

Fogyás akkor mindenképpen bekövetkezik, ha a szervezet több kalóriát fogyaszt el, mint amennyit bevisz! Lehet itt állítani mindenfélét, de ez természeti törvény, az egyik legalapvetőbb. Ez alól semmiféle élő szervezet, sőt gép sem bújhat ki (az energiamegmaradás tétele alól)...

Persze egyénenként változó, hogy kinek milyen jó hasznosít a szervezete, de ez sem jelenthet kivételt a fenti alól.

Nemrég voltam Svájcban és bizony tapasztaltam, hogy alig van túlsúlyos ember és nekem ez tetszett! Nekem is van némi túlsúly, de le akarom adni, ÉS NEM KERESEM A KIFOGÁSOKAT!

2013. szept. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!