Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha le szeretnék adni 14 kg-ot...

Ha le szeretnék adni 14 kg-ot (69-ről 55-re, nem gyorsan), és közben rendszeresen tornázok, akkor is meg fog ereszkedni a mellem?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, 69 kg voltam jan. 1-jén, még nem mértem azóta magam, de láthatólag ment le pár kg. 55 kg a végcél, persze nem 1 hónap alatt, hanem kb. nyár végéig.

Nincs nagy mellem, de most szép formája van, és félek, hogy meg fog ereszkedni, ha sikerül lefogynom.

A torna alatt értem: Schobert Norbi, Rubint Réka, Péntek Enikő (tervben van), zumba (ez is még csak tervben). Egyenlőre Norbira és Rékára tornázom még, heti 3-szor mindig minimum, de van, hogy 4-5-ször is.

Persze tisztában vagyok vele, hogy a mellemből is fogok fogyni, de szerintetek tartani fogja a formáját ennyi torna mellett?

2013. jan. 28. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
ha csinalsz gyakorlatokat a mellizmokra(nem mellre gyursz nagy sulyokkal, csak akkor tunik el)akkor pont hogy feszesebb lesz, es nem fog logni.
2013. jan. 28. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kizárva hogy megereszkedik a mell is zsírszövet, tehát ha fogysz akkor onnan is megy le zsír, de ez egyénenként változhat hogy mennyi. De bőrtípus kérdése is a dolog. Jól csinálod szépen lassan és akkor valószínűleg nem lesz gond.
2013. jan. 28. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 kilót fogytam, mellette végig futottam, és nem lett megereszkedett a mellem. Kisebb lett, de a formája megmaradt. Ez biztos alkat függő is, de szerintem szerezz be egy jó sportmelltartót. És most nem az aldis 2000Ft-osra gondolok, mert az semmit nem tart.
2013. jan. 28. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!