Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Május végén 63 kg voltam....

Május végén 63 kg voltam. Most 55 kg.3 hónap alatt fogytam le. Szerinted ez normál tempó volt? Nem túl lassú?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 22:14
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Szia!

Én tejfölt nem ennék. Maximum danon activia natúr joghurtot ettem. 3x1 óra aerobic teljesen jó, nekem még ennyi sem sikerült belopnom a napi programomba, csak vigyázz, hogy utána ne kajálj be azzal, hogy ezt már úgyis letornáztam.

A kérdés kiírása óta is ugyanúgy eszek, talán annyi különbséggel, hogy nagy ritkán eszek egy tejbegrízt, cukros kakaóval vagy egy tésztát, amit a diéta alatt egyáltalán nem ettem, ennek ellenére nem híztam, sőt most 54 kg vagyok.

Sok sikert! Én biztos vagyok benne, ha betartod , akkor fogyni fogsz. RÁadásul neked nincs is olyan sok fölösleged!! :)))

2009. szept. 29. 17:39
 22/26 A kérdező kommentje:

Ja, és csak vizet ittam, semmi mást. Én ezeknek a lightos , update 1-es üdítőknek sem hiszek.

Norbi update 1-es péksüteménnyel is találkoztam már, de nekem az is elég fura.:O Én nem ennék azt sem.

2009. szept. 29. 17:41
 23/26 anonim válasza:

köszi,h írtál!

Képzeld már hétvége óta lement egy kilo, kevesebb mint egy hét alatt, nem is értem hogy:)

Abonettet szabad enni? Tudod az az extrudált kenyér vagy micsoda? Mert néha azért hiányzik a szén-hidrát..

2009. okt. 2. 11:01
 24/26 anonim válasza:
ja és még egy:) kávét te ittál? néha nagyon durván fel kéne pörögnöm, szabad innom?
2009. okt. 2. 12:03
 25/26 A kérdező kommentje:

Szia!

Én ittam kávét. Ki sem bírnám anélkül! :)Abonettet én nem ettem, de nem hiszem, hogy ártana.Azt mondják az okosok, hogy teljes kiörlésű kenyeret lehet enni reggel.

Én nem ettem semmi ilyet azóta sem.

Néha egy kevés rizst ebédre ehetsz szerintem.Az megfelelő szénhidrát.

2009. okt. 3. 08:18
 26/26 anonim válasza:
Petyhüdt börröl azt írnám; hogy 13 kg ot fogytam egy hónap alatt a betegségem miatt!!! Nem kívántam enni és ha ettem akkor az szájon át távozott. senkinek nem kívánom.. Tornáztam,hogy a petyhüdt bört elkerüljem, meg a csikokat is, így a börömnek se lett semmi baja. Ha lassú a fogyás, de sikeres akkor tovább megtudod tartani az alakodat. Anno a betegségem(nem anorexia se bulémia) elött tapasztaltam.
2009. okt. 28. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!