Május végén 63 kg voltam. Most 55 kg.3 hónap alatt fogytam le. Szerinted ez normál tempó volt? Nem túl lassú?
Én őszintén nem értem az eddigiek miért mondják, hogy ez gyors. Heti 1kg fogyás még normális (nem a havi 1kg!). Úgy tűnt nekem eddig, hogy ezzel többnyire tisztában vannak ezen az oldalon, de hogy ennyi ember mást írjon...
3 hónap az 12 hét akárhogy számolom, tehát még 12kg is ok lenne, 63-55 az meg 8kg. Tehát teljesen jó.
Igen, átlagosan fél kilót fogytam hetente, de a fogyás valóságban eltérő mértékben történt.Az elején, az első héten több is mint egy kiló, aztán fokozatosan kevesebb.
Minden reggel mértem magam. Az induló súly este 63,7! :) volt, majd reggel már csak 63,4-et mutatott a mérleg.Szóval úgy gondolom salakanyag, kaja, víz nékül netto 63 kg lehettem, és az első napokban inkább csak ezek távoztak.
Az is igaz, hogy előző év októberétől mostani év májusáig sikerült felhalmozn ezt a 8 kg-ot. Előtte is 55 kg voltam, ritkán ettem kenyeret, sütit meg egyáltalán nem. Aztán jött az életembe egy kiegyensúlyozott szerelmes párkapcsolat.:)
Reggelire 3 szelet kenyér,vacsora este 10-kor, szintén 3 -4 szelet kenyér, minden hétvégén cukrászda, gyakran csokoládé.Tehát az étel mennyisége és minősége is váltzott az addigihoz képest.
párom is diétázni kezdett, egy időben velem, de ő nem vont meg magától semmit, csak megfelezte az addigi táplálék mennyiségét.Ja, csokiról, sütiről lemondott.
91 kg-ról 81-re sikerült fogynia.Ő rendszeresen, heti 3-4-szer sportol is, már évek óta.
Szia!
Sztem tök jó, hogy ennyit leadtál 3 hónap alatt.
Kérdezhetek?:)
Én hasonló diétát csinálok, mint te. Én 58.5 vagyok és én is kb 55 szeretnék lenni, max 54, annál lejjebb nem megyek.
Szted jó, ha csak husit gyümit zöldséget, tojást, tejfölt eszek és heti 3x 1 óra aerobic, spinninget tolok? Vagy több sport kéne?
És inni mit elehet? Csak vizet vagy Norbi updates gyümilé belefér?:)
Köszi, ha válaszolsz:
egy tapasztalatlan újdonsült fogyókúrázó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!