Május végén 63 kg voltam. Most 55 kg.3 hónap alatt fogytam le. Szerinted ez normál tempó volt? Nem túl lassú?
Nem petyhüdt a bőröm, bár nem évekig volt 63 kg a súlyom ,csak néhány hónapig.
Havonta 2-3 kg ment le.
Sok zöldséget, gyümölcsöt ettem. Sonkát,virslit, tojást,natúr joghurtot.6 után igyekeztem nem enni.
Az utolsó 1-2 kg már úgy ment le, hogy nem figyeltem annyira az étkezésemre. Be-be csúszott akár egy szelet torta is! :))
Mindenképp tarts ki!! Én már teljesen hozzászoktam, hogy nem eszek kenyeret és kerülöm a tésztát.A kenyér egyáltalán nem hiányzik.Teljesen jó, amikor a szendvicsem sonkából,paprikából, sajtból áll.Jó lett volna még többet tornázni, de ez van.
Én néha úgy éreztem, hogy lassú a fogyásom. Főleg, mert volt idő, amikor hetekig állt a súlyom.meg sem mozdult
A kenyér meg a tészta és a krumpli nekem sem hiányzik. Nem mondom, hogy néha nem jut eszembe egy kis vajas pirítós (imádom), de muszáj kitartanom, mert eddig mindig félbehagytam. :(
Nem voltam "kövér" soha, de most szülés után (9 hónapja) rajtam maradt 10 kg.
Holnaptól indul az esti kocogásom is.. :) Remélem én is leszek olyan sikeres, mint Te! :) Köszi a bíztatást.. és jóéjt, megyek, mert a gyerkőc reggel nagyon korán szokott kelni, és fittnek kell lennem :) Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!