Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Május végén 63 kg voltam....

Május végén 63 kg voltam. Most 55 kg.3 hónap alatt fogytam le. Szerinted ez normál tempó volt? Nem túl lassú?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 22:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%
Inkább gyors. Versenyzel? Nem petyhüdt a bőröd?
2009. szept. 5. 22:21
 2/26 anonim ***** válasza:
57%
Inkább túl gyors - igy könnyeb elöfordul, hogy a végén a böröd pár számmal nagyobb lesz, mint te, mert nincs ideje összehúzodni.
2009. szept. 5. 22:22
 3/26 A kérdező kommentje:

Nem petyhüdt a bőröm, bár nem évekig volt 63 kg a súlyom ,csak néhány hónapig.

Havonta 2-3 kg ment le.

2009. szept. 5. 22:26
 4/26 anonim ***** válasza:
69%
Azt mondják, az a jó (és főleg tartós), ha egy hónap alatt 1 kiló megy le. A gyorsan leadott kilók gyorsan vissza is fognak jönni. Lassíts a tempón. Amúgy hogy - mivel csináltad?
2009. szept. 5. 22:27
 5/26 A kérdező kommentje:

Sok zöldséget, gyümölcsöt ettem. Sonkát,virslit, tojást,natúr joghurtot.6 után igyekeztem nem enni.

Az utolsó 1-2 kg már úgy ment le, hogy nem figyeltem annyira az étkezésemre. Be-be csúszott akár egy szelet torta is! :))

2009. szept. 5. 22:32
 6/26 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon dícséretes, ügyes vagy! :) És sport nem is volt?
2009. szept. 5. 22:33
 7/26 A kérdező kommentje:
De, néha egy kis Rubint Réka. De többször kellett volna, amit igényeltem is, de a munka miatt legtöbbször elmaradt.:(
2009. szept. 5. 22:36
 8/26 anonim ***** válasza:
67%
Hát akkor azt kell mondjam (kicsiiiit nagyooon irigykedve:), hogy ez így jó. Bár picit gyorsnak tűnik nekem is, de mivel nem éheztél, így várhatóan nem fogsz ráugrani egy vagon sült oldalasra! :) De jó neked! Most adtál egy kis kedvet, hogy folytassam, ugyanis én is ezt csinálom már 2,5 hete.. eddigi eredmény: mínusz fél kiló (a tízből). Gratula!
2009. szept. 5. 22:39
 9/26 A kérdező kommentje:

Mindenképp tarts ki!! Én már teljesen hozzászoktam, hogy nem eszek kenyeret és kerülöm a tésztát.A kenyér egyáltalán nem hiányzik.Teljesen jó, amikor a szendvicsem sonkából,paprikából, sajtból áll.Jó lett volna még többet tornázni, de ez van.

Én néha úgy éreztem, hogy lassú a fogyásom. Főleg, mert volt idő, amikor hetekig állt a súlyom.meg sem mozdult

2009. szept. 5. 22:46
 10/26 anonim ***** válasza:
67%

A kenyér meg a tészta és a krumpli nekem sem hiányzik. Nem mondom, hogy néha nem jut eszembe egy kis vajas pirítós (imádom), de muszáj kitartanom, mert eddig mindig félbehagytam. :(

Nem voltam "kövér" soha, de most szülés után (9 hónapja) rajtam maradt 10 kg.

Holnaptól indul az esti kocogásom is.. :) Remélem én is leszek olyan sikeres, mint Te! :) Köszi a bíztatást.. és jóéjt, megyek, mert a gyerkőc reggel nagyon korán szokott kelni, és fittnek kell lennem :) Jó éjt!

2009. szept. 5. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!