Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 15 éves fiu vagyok 165-175...

15 éves fiu vagyok 165-175 körüli a magasságom és 85-89 kiló vagyok hogy foggyak le?

Figyelt kérdés
szeretnék lefogyni minél hamarabb és minél tö bet.sportolok küzdösportot és szeretném ha adnátok nekem tanácsokat h hogyan mit csináljak elöre is köszönöm:)
2011. márc. 24. 19:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

mendj edzőterembe,ott csinálnak egy edzéstervet,és ha rendzserességel jársz és odafigyelsz az étkezésre akkor már csak idő kérdése:) ha gondolod itt van egy link is: [link]

de ha nem áll lehetőségedben az edzőterem akkor pl otthoni torna(pl. itt egy ami nekem bevált,és szerintem ez a legjobb,van 1órás zsírégető,és 10x10 perces is,amit letölthetsz : [link] )

Persze van még sok sporolási lehetőség ezeken kívűl.Ahogy előttem leírták napi 5x étkezés,és keveset(amennyi a markodba fér kb.)De különféle diéták is kipróbálhatsz(a netet elárasztják a diéták,úgyhogy most nem linkelnék) És kötelezően minimum 2 liter ásványvíz.

2011. máj. 22. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!