Hogyan foggyak le 20 kg-t?
Figyelt kérdés
Most 75 vagyok, és kb 55 szeretnék lenni, de persze eszt nem pár hónap alatt szeretném leadni. Mennyi időbe telhet? és hogyan kezdjek bele ebbe az egészbe? Tisztában vagyok vele hogy nem lesz konnyú de de nagyon szeretném eszt!! szóval? légyszi sok választ :S segítsetek nekem :S 165 cm vagyok kb. .. koszi elore a valaszokat:)2011. aug. 25. 01:05
1/1 anonim válasza:
többször kevesebb de egészségesebb kaják, reggel rost mint pl zabpehely (40gramm kb)valahogy elkészítve, uzsonnára gyümölcs, ha nem vagy éhes semmi( én nem mindig vagyok) ebédre főleg saláta husival de ehetsz bármit csak ne edd magad dugig, uzsonna pl: zöldség, gyümölcs, joghurt, ilyesmi.vacsi pl: leves, saláta, tojás, túró, zöldség vmivel stb. és rendszeresen mozogj valamit pl egy héten 4szer fussál, vagy bicaj. (30-50) kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!