én egy 14 éves lány vagyok aki,165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS
Sport,diéta és akaraterő.
5 hónap alatt simán sikerülhet,ha kitartasz
Sehogy, ez egyszerűen lehetetlen.
Az "átlagos" ebben a korban inkább az erősen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod.
Az kb. heti két kilós fogyást jelent.
Ha sikerül, olyan lesz a bőröd, mint a sharpei kutyának. Ha az alakodra vigyázol, és lassabban fogysz, az max. 20 kg fogyást jelent, heti 1 kilót, tehát még mindig inkább a duci kategóriában leszel.
Sajnálom, de muszáj lesz hosszabb időt szánnod a fogyásra.
Ha most megnyúlik a bőröd, lógni fog a melled, azon már csak a szike segít, soha nem lesz az igazi, feszes, szép női test.
Még nem is vagy felnőtt, előtted az élet, ne cseszd el az alakod valami hü1ye dátumra fogyás miatt!
(És a szokásos refrén, ha abbahagyod, és "normálisan" eszel, a dupláját szeded vissza. Soha többé nem ehetsz úgy, mint most, mert amitől egy 80kg-os test nem hízik, egy 50 kg-os igen!)
Naa, most miert vagytok ilyenek? Hogyhogy sehogy?
Igenis, lefogsz tudni fogyni. Hogyha nem 5 honap alatt, akkor 10. De ugyis sikerulhet. Es amikor a kituzott datum fele haladsz, es nem ment le annyi amennyit szerettel volna, akkor se add fel.
SPORTOLJ SOKAT, EGYEL KEVESEBBET(kisebb adagokat), minimalis edesseg, erosito gyakorlatok, legy aktiv. TARTS KI A CELOD MELLETT, es hidj magadban. :) Es amikor a 'szakadek szelen' fogsz allni, kerj segitseget anyukadtol, vagy valakitol akiben bizol, jol eltudsz beszelgetni, es tamogat. :) Sok kitartast es akaraterot!
Heti 2 kiló x 5 hónap az 40 kiló, számolni tudni kéne :)
Egy havi 5 kiló ha sportolsz is akkor menni fog, 55 kilósan meg már bőven jó leszel.
"Az "átlagos" ebben a korban inkább az erősen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. "
Akkor hányan vagyunk, akik nem vagyunk/voltunk átlagosak...
Qrva messze voltam az 50 kg-tól 14 évesen (most is), mégis itt vagyok xD
60-65-re ha le tudsz fogyni, akkor az már jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!