én egy 14 éves lány vagyok aki,165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS
Amikor még volt akaraterőm 1,5 hónap alatt 11 kg-t adtam le..ennek függvényében cselekedj.
Ui. Visszaszedtem :) egyéb okok miatt
Nem szeretnélek megbántani,de gondolom ezt te is tudod hogy a 165 cm-hez nagyon-nagyon sok az a 80 kg...:(
Én ugyanennyi cm vagyok és hozzá 63 kg én is 14 éves és rajtam is sok felesleg van:(
Én azt ajánlom neked hogy a mostani kaja adagodat csökkentsd a felére vagy ha tényleg nagyon asok akkor a negyedére.Egy nap max.3-szor egyél vagy többször(4-5)nagyon kis adagot:)Ha nassolni van kedved GYÜMÖLCSÖT egyél.
Minden nap fuss 10-15 percet,csinálj 100 felülést délben és este minden nap,végezz különféle tornagyakorlatokat mint például:törzskörzés guggolások stb...Csinálj még törzsemeléseket is:)!!És nem szabad túlzásba vinned a fogyást mert nagyon csúnya bőröd lesz utána,ha viszont megcsinálod ezeket amiket írtak minden nap,betartasz mindent és ha nagyon éhes vagy nem esel neki a hűtőszekrénynek és megsezel 1 tábla csokit és egy zacskó gumicukrot:)
SOK SIKER A FOGYÁSHOZ!!:)
előző vagyok szóval ha nem eszel csokit és egy zacsi gumicukrot ha éhes vagyok és betartasz mindent akkor szépen fokozatosan lefogyhatsz!!
nem fejeztem be bocsi...:DXD
Nagyon szépen köszönöm nektek a sok vállaszt(): nagyon hasznosak számomra:d már fogtyam egy csomotLÁTVÁNYLAG
de a sulyom megmaradt..nem értem...mért lehet lehet hogy csak nőttem és azrét van mert az nem látezik hogy látványosan fogyok de asulyom nem csökken...:D köszönöm még egyszer
Puszika:Picurka***
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!