Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » én egy 14 éves lány vagyok...

én egy 14 éves lány vagyok aki,165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:12
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Amikor még volt akaraterőm 1,5 hónap alatt 11 kg-t adtam le..ennek függvényében cselekedj.

Ui. Visszaszedtem :) egyéb okok miatt

2011. febr. 25. 14:56
 32/37 anonim válasza:

Nem szeretnélek megbántani,de gondolom ezt te is tudod hogy a 165 cm-hez nagyon-nagyon sok az a 80 kg...:(

Én ugyanennyi cm vagyok és hozzá 63 kg én is 14 éves és rajtam is sok felesleg van:(

Én azt ajánlom neked hogy a mostani kaja adagodat csökkentsd a felére vagy ha tényleg nagyon asok akkor a negyedére.Egy nap max.3-szor egyél vagy többször(4-5)nagyon kis adagot:)Ha nassolni van kedved GYÜMÖLCSÖT egyél.

Minden nap fuss 10-15 percet,csinálj 100 felülést délben és este minden nap,végezz különféle tornagyakorlatokat mint például:törzskörzés guggolások stb...Csinálj még törzsemeléseket is:)!!És nem szabad túlzásba vinned a fogyást mert nagyon csúnya bőröd lesz utána,ha viszont megcsinálod ezeket amiket írtak minden nap,betartasz mindent és ha nagyon éhes vagy nem esel neki a hűtőszekrénynek és megsezel 1 tábla csokit és egy zacskó gumicukrot:)

SOK SIKER A FOGYÁSHOZ!!:)

2011. márc. 1. 15:11
 33/37 anonim válasza:

előző vagyok szóval ha nem eszel csokit és egy zacsi gumicukrot ha éhes vagyok és betartasz mindent akkor szépen fokozatosan lefogyhatsz!!

nem fejeztem be bocsi...:DXD

2011. márc. 1. 15:13
 34/37 anonim válasza:
hát én mindig a sportot ajánlom, hisz az természetes. A diéták közül meg sok csak kidobott pénz az ablakon.. mert nem is használnak a legtöbbjük!!
2011. márc. 6. 11:21
 35/37 anonim válasza:
Reggeli: nagyon fontos, ekkor indul be az anyagcsere. Ha nem reggelizel, akkor izomból fogsz fogyni és nem zsírból. Reggelire igyál egy bögre zöld teát(gyorsítja az anyagcserét), és egyél teljes kiőrlésű gabonából készült müzlit. Tízórai csak egy gyümölcs. Ebédre ehetsz egy tányér levest, esetleg csirkemellfilét zöldségkörettel. Uzsonnára teljes kiőrlésű kekszet, gyümölcsöt, teát javasolnék. Vacsorára maximum gyümölcs vagy zöldségsaláta. Nagyon oda kell figyelned, hogy egészségesen fogyj le. Sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de semmit nem mértéktelenül. Édességet, kenyeret a legkisebb mértékben sem szabad fogyasztani. Testmozgásként javasolnám a hetii 4-5 aerobicot. Komolyan. 1-2 pilates és 3-4 zsírégető torna nagyon hatásos. Eleinte nagy fizikai megterhelés lehet, de később hozzá fogsz szokni és látványos lesz az eredmény. A lényeg, hogy ne egyedül csináld, hanem edzőhöz járj (akár egyénileg, akár csoportosan). Remélem sikerül! Ha rossz, akkor se add fel, írj privát üzit, ha segítségre lenne szükséged!
2011. márc. 6. 19:50
 36/37 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm nektek a sok vállaszt(): nagyon hasznosak számomra:d már fogtyam egy csomotLÁTVÁNYLAG

de a sulyom megmaradt..nem értem...mért lehet lehet hogy csak nőttem és azrét van mert az nem látezik hogy látványosan fogyok de asulyom nem csökken...:D köszönöm még egyszer

Puszika:Picurka***

2011. márc. 20. 02:14
 37/37 anonim válasza:
Lehet, hogy izmot szedtél fel, az izom nehezebb mint a zsír. Egy idő után majd több zsír fog lemenni, ne aggódj. Sok sikert és kitartást!
2011. márc. 20. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!