Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » én egy 14 éves lány vagyok...

én egy 14 éves lány vagyok aki,165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:12
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!!:)

hasznosak azok amiket irtatok.:D

ki fogom próbálni.:)

2011. febr. 4. 12:49
 12/37 anonim ***** válasza:

Szerintem ne azzal törődj,hogy mennyit fogysz és hogy mire, hanem hogy csökkenjen az a súly, és akkor már nem haladsz rossz felé...ezeknek a határidős dolgoknak sosincs jó végük...viszont ha igazán akarod menni fog!!

Én 2 év alatt 15 kgot szedtem fel,mert folyton beteg voltam,és volt hogy hetekig nem tudtam enni, utána meg jöttek a falási rohamok...84 kg voltam nyár elején(168 cm-hez),amikor elhatároztam,hogy ideje "felállni", most már 75kg alatt vagyok,és bár még fele út hátra van sokkal boldogabb vagyok :)

Kitartást kívánok neked!

2011. febr. 4. 13:26
 13/37 anonim ***** válasza:
7%

válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:30

Miert kellett lepontozzatok? Most komolyan... ilyen idiota tarsasagot.

2011. febr. 4. 14:58
 14/37 anonim ***** válasza:
74%

Én zöldet adtam neked :)

Viszont szerintem a kérdező igenis tűzzön ki maga elé határidőket, vagy legalábbis mérföldköveket, nem muszáj időben nézni, hisz ezeknek az elérése majd eufóriával tölti el, ha meg nem sikerül betartani (pedig egy reális elvárás volt) akkor változtatni fog. Nem kell ezeket a mérföldköveket megszállottan hajszolni, de ha egyben nézzük a dolgot, hogy fogynia kell 20 kilót, hát az elég gáz. Nekem pl anno volt csomó pólóm ilyen olyan okból amibe nem fértem bele, úgy hogy eldöntöttem, hogy ha törik ha szakad én ezt fel fogom venni, és 1-2-3-4 hónap alatt úgy is lett, és akkor nagyon boldog voltam :)

2011. febr. 4. 15:15
 15/37 anonim válasza:
szia!sokszor egyél keveset.legyen reggeli 10 órai ebéd uzsonna és 6 ig vacsora.nem mondom hogy 1 hét alatt fogyni fogsz,de ha ezt betartod ,és mindíg egy időben eszel akkor tuti hogy fogyni fogsz.én is így fogytam.egyszóval legyen rendszere az evésednek.sok sikert.anett
2011. febr. 4. 17:17
 16/37 anonim ***** válasza:
ne hallgass a 6 után ne egyél szövegre, az már rég lejárt hiedelem... lefekvés előtt 3 órával legyen az utolsó étkezés, ennyi :) én hajnalban fekszek, addig tanulok, vajon mennyire fogna az agyam, ha fél 6kor bevacsiznék és onnantól kezdve koplalás?
2011. febr. 4. 20:57
 17/37 anonim válasza:
sportolj sokat, kerüld az édességet és diétázz. 30 kilót ennyi idő alatt nem hinném hogy letudsz fogyni de a változáss meglesz. (:
2011. febr. 6. 12:42
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a vállaszokat(: hasznosak :)
2011. febr. 11. 15:22
 19/37 anonim válasza:
Rendszeresség, betartott mértékek, evéshez zöld tea, és SPORT!
2011. febr. 11. 15:35
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Én éppen 14 éves voltam, amikor 85 kilóról kb. 6-7 hónap alatt lefogytam 65 kg-ra. Nem ettem édességeket, rendesen reggeliztem, ebédeltem főtt kaját és délután négykor még valamit hamiztam. Sokat ittam, és heti 2-3-szor jártam aerobicra. Ja, és a tornára is futva mentem, kb. 1 km-re van tőlünk a suli ahol tartották. Én is 165 cm magas vagyok. Szerezz barátnőket, akikkel járhatsz. Kitartással sikerülni fog!
2011. febr. 13. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!