én egy 14 éves lány vagyok aki,165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS
Köszönöm szépen mindenkinek!!:)
hasznosak azok amiket irtatok.:D
ki fogom próbálni.:)
Szerintem ne azzal törődj,hogy mennyit fogysz és hogy mire, hanem hogy csökkenjen az a súly, és akkor már nem haladsz rossz felé...ezeknek a határidős dolgoknak sosincs jó végük...viszont ha igazán akarod menni fog!!
Én 2 év alatt 15 kgot szedtem fel,mert folyton beteg voltam,és volt hogy hetekig nem tudtam enni, utána meg jöttek a falási rohamok...84 kg voltam nyár elején(168 cm-hez),amikor elhatároztam,hogy ideje "felállni", most már 75kg alatt vagyok,és bár még fele út hátra van sokkal boldogabb vagyok :)
Kitartást kívánok neked!
válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:30
Miert kellett lepontozzatok? Most komolyan... ilyen idiota tarsasagot.
Én zöldet adtam neked :)
Viszont szerintem a kérdező igenis tűzzön ki maga elé határidőket, vagy legalábbis mérföldköveket, nem muszáj időben nézni, hisz ezeknek az elérése majd eufóriával tölti el, ha meg nem sikerül betartani (pedig egy reális elvárás volt) akkor változtatni fog. Nem kell ezeket a mérföldköveket megszállottan hajszolni, de ha egyben nézzük a dolgot, hogy fogynia kell 20 kilót, hát az elég gáz. Nekem pl anno volt csomó pólóm ilyen olyan okból amibe nem fértem bele, úgy hogy eldöntöttem, hogy ha törik ha szakad én ezt fel fogom venni, és 1-2-3-4 hónap alatt úgy is lett, és akkor nagyon boldog voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!